http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

EU meppi Nigel Farage joutui salamurhayrityksen kohteeksi


Englantilainen EU meppi ja Iso-Britannian itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Nigel Farage joutui poliittisen salamurhayrityksen kohteeksi viime marraskuussa Ranskassa, kun hänen ajamansa Volvon rengas oli löysätty ja se irtosi keskellä moottoritietä.

Farage sai lopulta auton pysäytettyä moottoritiellä ja juoksi niin nopeasti kuin pystyi tienvarsilaidalle." Hyppäsin aidan yli niin nopeasti kuin vain pystyin, jotta rekka ei ajaisi päälleni". 


Paikallinen Ranskalainen poliisi katsoi autoa ja sanoi, että yksi pultti voidaan löysätä, mutta eivät kaikki neljä. Myös paikalle tullut automekaanikko tuli samaan johtopäätökseen, että auton rengaspultit oli löysätty tarkoituksella

Hän oli ajamassa Brysselistä kotiinsa Kenttiin.


Farage on kertonut saavansa jatkuvasti säännöllisiä tappouhkauksia siitä lähtien kun hänet valittiin Yhdistyneen kuningaskunnan (Englanti) itsenäisyyspuolueen puheenjohtajaksi.


Farage on ollut Sionistien eliitille alusta saakka hyvin sitkeä tapaus ja hänet yritettiin jo salamurhata vuonna 2010, kun Faragea kyydittänyt pienkone putosi tuntemattomasta syystä. 

Tuolloinkin Englannin itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja selvisi murhayrityksestä hengissä. Että tämäkös aina rikollisten eliittiä eniten ottaa pannuun, kun näitä heidän pahimpia poliittisia vihollisiaan kuten Fidel Castroakaan saatu missään vaiheessa hengiltä. Monella kun on saattanut koko ajan olla lisäksi vielä kosmiset henkivartijat, niin näiden suojavoimien kanssa CIA ei voi enää mitään näiden toispaikkakuntalaisten erikoisjoukkojen ylivoimalle. 

Nigel Farage on ollut alusta saakka ylivoimaisesti suurin poliittinen vihollinen Sionistiselle eliitille ja hän on käyttänyt kaikki puheenvuoronsa EU-parlamentissa, jolla hän on keskittynyt kyseenalaistamaan koko EU-troikan metkut. Joten syitä hänen mahdolliseen suunniteltuun poliittiseen salamurhaan on jo useita. 
 
Vaikka tapaus tuli julki vasta nyt, niin Farage kertoi vasta nyt asiasta medialle ja ei halunnut poliisin tutkivan tapausta sen pidemmälle. Toisaalta mitä järkeä siinä olisi antaa eliitin koirien tutkia eliitin taholta tulleita poliittisia salamurha-aikeita.