http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 12. tammikuuta 2016

Amy Winheousen outo kuolema


Laulaja Amy Winehouse (27) kuoli virallisten tietojen mukaan kotonaan alkoholimyrkytykseen 23. heinäkuuta 2011.

Hänen ruumiinsa vierestä löytyi kolme tyhjää pulloa vodkaa. Winehousen verestä mitattiin 4 promillen lukemat ja hänen kehossaan oli 416 mg alkoholimäärät. 

Suomalaiselta Lintukoto sivulta löytyy tällainen alkoholilaskuri, josta voi laskea teoreettisen promillelukeman juomistahdin mukaan.

Jos nyt oletetaan, että Amy Winehouse alkoi juomaan noita vodka shottejaan illalla klo 19:14 alkaen. Hän oli vain 159 cm pitkä ja hento kuin mikä. Painoa hänellä oli varmaan arviolta vain vaivaiset 40 kg, koska hänen väitettiin myös kärsineen anoreksiasta.

Jos tuolla painoindeksillä tuhoat kolme litran vodkapulloa, niin se tekee 19:24 - 1:30 aikaiselle tissuttelulle 75 shottia vodkaa, josta tulee vereen lopulta yli 34,9 % promillen lukemat.

No puolitetaan vielä varmuudenvuoksi, että entäs jos nuo vodka pullot olivatkin puolenlitran pulloja. Tämä tekee 37,5 vodka shottia tuossa samassa ajassa ja se antaa Winehousen kokoiselle naiselle käsittämättömät 17,0 % promillen lukemat.

Eli ei edelleenkään täsmää tuohon neljään promilleen, koska poliisin mukaan kaikki vodka pullot olivat jo tyhjiä heidän saapuessaan Winehousen asunnolle, josta eloton tähti löytyi kuolleena.Tuo 4 % promillemäärä Winehousen kokoiselle naiselle riittää tulemaan jo vaivaisella 10 shotilla tuossa samassa ajassa 19:24 - 1:30. Kolme puolenlitran pulloa vodkaa, tai litran pulloa vodkaa aiheuttavat jo varman kuoleman, jossa verestä mitattavan alkoholin osuus nousee pahimmillaan jo yli 15 %.


Englantilainen The Sun -lehti taas väittää, että Winehouse kittasi kolme päivää 3 isoa vodka pulloa naamariinsa.  Jos hän olisi ehtinyt juoda täysin tasatahtia yhden pullon vuorokaudessa, se tekisi hänen vereensä n. 3,85 % promillelukemat. Edelleenkään ei päästäisi tähän neljään promilleen.


Edes tuolla vuorokauden kittauksella per pullo alkoholilaskurin mukaan ei riitä neljällä promillella kattamaan kuin vain keskimääräisen alkoholimyrkytyksen 18-vuotiaalla.


Tila Tequila kertoi Vinny Eastwoodin ohjelmassa esille sen, että kuinka Winehouse halusi paeta vapaaksi viihdemaailman kahleista ja pääsi sen vuoksi hengestään.

Britney Spears myös yritti myös paeta pois muutama vuosi sitten händlereitään, mutta hänet saatiin ohjelmoitua uudelleen.