http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 13. marraskuuta 2014

Intiassa massasteriloidaan yli 4 miljoonaa naista vuodessaIntiassa järjestetään jo valtion toimesta massasterilointeja naisille. 13 naista kuoli ja kymmeniä loukkaantui, kun valtion järjestämällä naisille suunnatulla sterilointi leirillä tehtiin sterilointeja naisille. 

Sinne otti osaa STT-AFP-REUTERS lähteiden mukaan 86 naista, jolle luvattiin steriloinnista 1400 rupiaa (n. 18,50 €).

YK Agenda 21 siis vauhdissa jo Intiassa.

Intian väkiluku on nyt n. 1,2 miljardia. Jos siellä nyt vuosittain saadaan steriloitua n. 4 miljoonaa naista niin tämä tekee jo kymmenessä vuodessa 40 miljoonan köyhemmän kansanosan depopulaatiota.


Milloinkohan Suomen valtio alkaa järjestää sterilointileirejä työttömille naisille ja mainostaa, että "Tule tänne steriloitavaksi 200 eurolla".

Kahdeksasluokkalaisista työistä steriloitiin jo HPV-rokotteiden avulla n. 80 % . Mutta vielä tämä sterilaatio kohu ei ole ehtinyt Suomen mediaan asti. Japanissa tästä on jo uutisoitu, kuinka HPV-rokotteet aiheuttivat siellä hedelmättömyyttä.

Internetistä löytyy vielä tällainen mielenkiintoinen sivusto kuin Deagel.com, jossa on ennuste Suomen väkiluvun kehityksestä vuoteen 2025 mennessä. 

Ennuste löytyy osoitteesta: http://www.deagel.com/country/Finland_c0071.aspx


Suomen väkiluvun ennustetaan laskevan vuoteen 2025 mennessä 4 miljoonaan.

Jopa Suomen valtiollisten rajojen koko muuttuu pienemmäksi, jos on tähän taulukkoon uskominen.

Tuossa kaaviossa pistää myös silmään se, kuinka Suomen bruttokansantuote heikkenee huomattavasti vuoteen 2025 mennessä. 


Mikä sitten saa Suomen väestöstä hävitettyä 1 400 000 Suomen kansalaista pois kuvioista? Onko se suursota, kemikaalivanat, säteilysairaudet, rokotteet, geenimanipulaatio vai joku muu. Mutta joka tapauksessa YK:n agenda 21 on täydessä vauhdissa jo näissä suuremmin kansoitetuissa maissa kuten Intiassa.

Microsoftin ex-pääjohtaja Bill Gates on vielä suuri rokotteiden puolestapuhuja ja hän tekee kaikkensa, jotta köyhempien maiden väestöä saataisiin hävitettyä depopulaation keinoin. Samoin myös RockefellerienThe Rockefeller Foundation rahoittaa suurimman osan maailman depopulaatio-ohjelmasta ja näihin suunnattujen rokotteiden kehittelystä. Mutta lisäksi se rahoittaa myös näiden taivaalla näkyvien kemikaalivanojen ilmastonmuokkausprojekteja.Nämä eivät ole tavallisia pilviä.Tavallinen lentokoneen tiivistejättövana häviää taivaalle.

Mutta kemikaalivanan myrkyt jäävät taivaalle ja tippuvat alas sekä kulkeutuvat ihmisten hengitykseen. Kuva on otettu kemikaalivanoja tuottavan suihkukoneen sisältä. Näyttääkö kovin matkustajalentokoneen matkustamolta ?

Kemikaalivanat ovat tarkoitettu pääosin valtaväestön immuniteetin heikentämiseksi ja nämä nanopartikkeleita sisältävät myrkkyseokset tippuvat taivaalta alas ja kulkeutuvat ihmisten hengitysilmaan.

Suihkukoneet ovat mm. Naton kautta organisoituja ja mitä sotilasliitto Nato tekee ilmastonmuokkausbisneksessä? Ei siis tarvitse ihmetellä, että jos tällaista myrkkyä tiputetaan tasaisin väliajoin suurkaupungeissakin taivaalta alas, että jos vähän enemmän yskittää. 

Mutta sisäministerin suu on tukittu asiassa ja kukaan virkamies ei saa puhua siitä... Kukaan kemikaalivana suihkukoneiden pilottikaan ei saa puhua asiasta. Koska heillä on vaitiolovelvollisuus siitä, että he myrkyttävät ammatikseen heikommaksi kansallista immuniteettia.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014111318833401_ul.shtml

http://www.magneettimedia.com/hpv-rokotukset-aiheuttavat-japanissa-hedelmattomyytta/ 

http://osnetdaily.com/2014/01/exposed-rockefeller-funded-eugenics-vaccine/