http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 29. marraskuuta 2014

Euroopan keskuspankin johtaja Mario Draghi: Euroalueesta on mahdoton erotaEuroopan keskuspankin johtaja Mario Draghi vieraili äskettäin Helsingissä. Draghi luennoi Helsingin yliopiston opiskelijoille ja sanoi, että euron täytyy olla peruuttamaton kaikissa jäsenmaissa, ei vain koska sopimuksissa lukee näin mutta koska ilman tätä ei ole olemassa todellista yhteisvaluuttaa, Draghi sanoi tänään puheessaan Helsingin yliopiston opiskelijoille.


Draghi on kuitenkin EKP:n leivissä pelkkä valehteleva pankkiirirosvojen koira. Sillä EU:sta voi erota ja siihen tarvitaan vain eduskunnan enemmistön päätös. Eduskunta voi tehdä päätöksensä lakialoitteen perusteella. Lakialoite voidaan tehdä kansalaisaloitteena keräämällä 50 000 allekirjoittajaa. Myös kansanedustaja voi tehdä lakialoitteen. Eduskunnan päätöstä voi edeltää neuvoa-antava kansanäänestys.


 
Joten alas koko Eurostoliitto ja Suomi irti tästä eurohelvetistä, ennen kuin on jo liian myöhäistä.


Pankkiirit kun suunnittelevat jo Naton suursotaa Venäjää vastaan, johon Ruotsi ja Suomi vedetään mukaan. Tätä varten kumpikin valtio pakoitettiin 2014 syksyllä pistämään allekirjoitus Naton salaiseen isäntämaasopimukseen. Naton natseille, kun pitää antaa tietä jos pankkiirit saavat järjestettyä suuremman suursotaan tähtäävän konfliktin tai kriisin.

EU:n jäsenmaat maksavat kaiken tämän militaristisen uhoilun Venäjää vastaan ja Ukrainassakin meneillään oleva selkkaus CIA:n järjestämine vallankaappauksineen rahoitettiin melkein kokonaan EU-valtioiden nettomaksajilta. Ukrainan keskuspankin kultaomistukset putsattiin jo holveista ja varastettiin Yhdysvaltain keskuspankkiin.EU:n ja USA:n välinen salainen vapaakauppasopimus on taas lähinnä elintarviketeollisuuden korvaaminen terveyttä vaarantavilla aineksilla. USA:n hallinto ja maailman pahamaineisin Monsanto haluaa korvata EU:n lehmät steroidilehmillä ja tiedeuskovaiset väittävät, että tällä parannetaan nälänhätä. 

Geenimanipulointi-agendan takana on saada EU-maiden väestö sairaaksi ja tarjottua heille ravintoköyhää ruokaa, jotta immuniteetti saataisiin pienemmäksi. Eliitin tavoitteena on myös kieltää lopulta kaikki luomuruoka, jotta EU-maiden väestö ei enää saisi pidettyä itseään terveenä.

TTIP-sopimus myös romahduttaisi EU-maiden työmarkkinat ja loisi lopulta tämän uuden orjatyöläisten työväenluokan, jota nyt Suomessa sosiaalijohtaja Antti Parpo on esiintuomassa.- Euroopan unionissa ei ole enää demokratiaa, vaan byrokratiaa.


- Komissaareja kuten Jyrki Kataista ei ole kansa valinnut EU:n johtoon, vaan nämä henkilöt on sinne nostettu poliittisen eliitin konnien toimesta.

- Jokainen EU:n jäsenvaltio menetti oman itsemääräämisoikeutensa liittyessään Euroopan unionin jäseneksi

- EU:n takana on kasvoton ja röyhkeä uuden maailmanjärjestyksen fasistista agendaa ajava pankkiiri-eliitti

- EU suunnitelma lyötiin pöydälle jo vuonna 1944 II-maailmansodan jälkeen 

- EU:n lopullisena tarkoituksena on tuhota jäsenvaltiot kokonaan ja poistaa lopulta niiden lippu.Mutta jokainen EU:n jäsenvaltio voi erota Europan unionista, vaikka siitä seuraa useiden miljardien suuruiset sakkomaksut EU:lle. Sillä kukaan ei ole pakottanut näitä jäsenmaita köyhdyttämään valtiollista tasettaan loputtomiin. Vastapuolella valta ja pankkiirieliitti käyttää työkaluinaan mm. kiristystä sekä uhkailua. Norja sai siitä pienen näytön Utöyalla 2011, kun halusi tehdä irtiottoa sotilasliitto Natoon. Norjan valtionjohto kuvitteli, että se pystyisi irtaantumaan öljyrahalla tämän sotilasliitto Naton yliotteesta. Mutta kuinkas kävikään, kun muuan Anders Breivik ja muutama Mossadin kommandoa lahtasi Utöyan saarella 77 siviiliä, joista suurin osa olivat demarinuorten leiriläisiä.

Koko Oslon terrori-isku saatiin lavastettua Naton sekä CIA:n toimesta näyttämään vain Anders Breivikin tekosilta. Mutta tämä on pelin henki, että jos joku Nato maa yrittää irtaantua valtiona ja palauttaa itsemääräämisoikeutensa, niin eliitti kostaa näyttävästi. Breivik oli vain yksi mielenhallinnan uhri, josta saatiin tehtyä näyttävästi julkinen syntipukki Norjan verilöylyyn, vaikka sen takana olivat paljon poliittisesti suuremmat tahot. 

Suomen kouluampumisten taustalle saattoi myös liittyä jonkinlaista turvallisuuspoliittista juonittelua, joilla kiristettiin Suomen valtiota tekemään aselakien tiukennuksia, joihin vasta ruvettiin Kauhajoen ampumatragedian jälkeen. 

Molemmat kouluampujat sekä Jokelan, että Kauhajoen olivat Yhdysvaltain armeijan salaisen MK ULTRA mielenhallintaohjelman uhreja. Mutta tästä ei jostain syystä virallisilla tiedotusvälineillä ole vieläkään lupaa puhua, koska MK ULTRA mielenhallinta projekti on USA:n armeijan turvaluokitusten alla luokitelty huippusalaiseksi tiedoksi. Jopa USA:n presidentilläkään ei tiettävästi ole oikeutta päästä niihin tietoihin käsiksi, mutta onneksi meillä on internet ja etsivä löytää. Tarvitaan lisäksi avoin mieli, että näihin asioihin pääsee laajemmin jyvälle.

Mario Draghi on kutenkin EKP:n johdossa pelkkä kasvottoman pankkiiri-eliitin sätkynukke, joka on antanut tälle Eurostoliiton taloussotkulle julkiset kasvot. 

Mutta nyt kun Suomen kansa herää ja alkaa tajuamaan, että minkälaiselle huijauselle tämä 1.1.1995 voimaan tullut Eurostoliitto perustuu. Niin on tullut aika vaatia lopullinen eroaminen Euroopan unionista ja jos nykyinen hallinto ei siihen pysty, niin sinne arkadianmäelle on saatava sellainen hallinto, joka on valmis uhraamaan vaikka poliittisen uransa sen vuoksi, että Suomen itsemääräämisoikeus palautuisi takaisin ja tällaisia valtionpäämiehiä ei Suomesta enää löydy juuri ollenkaan. Matti Vanhanen uskalsi vaarantaa koko poliittisen uransa muutama vuosi sitten, kun Suomen koko väestö aiottiin rokottaa väkisin vaarallisilla sikainfluenssarokotuksilla.


Nyt 2015 vuoden SOTE-uudistuksessa sama pahamainen GlaxoSmithKlinen rokotusfirma on valmistamassa Ebola-piikkejä, jotka tilataan Suomeen ja ne ollaan tyrkkäämässä koko Suomen kansan ihosta sisään. Tämä kaikki on suunnitelmissa ja siinä on tarkoitus pakko rokottaa koko Suomen väestö, koska Illuminati -eliitin ajama väestön vähennys -agendan tulee edetä ajallaan. Lähde: http://www.taloussanomat.fi/porssi/2014/11/27/ekpn-draghin-viesti-helsingissa-euro-on-peruuttamaton/201416449/170

http://www.aanestyseusta.fi/6