http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Elon Musk: On mahdollisuus, että saatamme aivosiruttaa ihmisiä jo tänä vuonna

Elon Musk wants to implant chips into our brains - Tech

Teksti: Teemu Vehkala

Teknokraatti Elon Musk päästi melkoisen globalistisen aivopierun, kun hän totesi että hänen Al-Chip mikrosiru yhtiönsä saattaa jo tänä vuonna päästä siruttamaan mikrosiruja ihmisten aivoihin.

Musk voisi vaikka aloittaa itsestään.

Mutta häntä ja Bill Gatesia yhdistää se, että kumpikaan ei suostu näiden ajamiensa asioiden koekaniineiksi itse. Gates ei suostu rokottamaan itseään eikä edes lapsiaan.

Kun taas Elon Musk ei suostu tunkemaan itseensä aivoimplantteja, vaikka hän on jo tehnyt apinoilla näitä kokeita, että apinoille on laitettu mikrosirut aivoihin.

Vain psykopaatti käyttäytyy näin, että se pyrkii väkisin pääsemään alistamaan muita.

Mutta näiden Illuminaatien kohdalla kyse on tällaisesta n. 8500 hengen porukasta, joka koostuu lukuisista pankkiireista, liike-elämän vaikuttajista, tuomareista, lääkäreistä, lakimiehistä, eliittirikollisista, vapaamuurareista, jesuiitoista jne. 

Yhteistä heille kaikille on se, että he kaikki ajavat samaan maaliin ja pyrkivät saamaan vähennettyä tältä planeetalta yli 7 miljardia ihmistä keinolla millä hyvänsä, jotta jäljelle jäisi enää se heidän tavaoitteelliset 500 miljoonaa, jota määrää olisi sitten heidän helpompi hallita ja alistaa täällä.

Consensus Fixes 500 Million As "Optimum Population Size"

He ovat tämän 500 000 000 väkiluvun jopa sanelleet tuohon Georgiassa sijaitsevaan kivimonumenttiin, jonka rahoittajia ei olla vieläkään paljastettu. Vaikka selvästikin The Rockefeller Foundationin kaltainen rikollisjärjestö sen on vähintäänkin rahoittanut.

Tämä on vielä älytöntä, että nämä tyypit vielä kehtaavat nimittää itseään filantropisteiksi, eli hyväntekijöiksi. Kun heillä on sellainen filosofia, että jos he antavat n. 10 prosenttia tuosta muilta valtioilta ryöstömistään rahapoteista ns. hyväntekeväisyyteen, niin he voivat sen varjolla sitten harjoittaa tuota kaikkea muuta pimeyden voimien palvomista, satanismia, pedofiliaa, lasten veren juontia, ihmissalakuljetusta, lasten salakuljetusta, prostituutiota, huumekauppaa, asekauppaa jne. 

Tämä sairas kultti muutti nimensä vuonna 1776 Saksan Baijerissa Illuminatiksi, mutta se on edelleen toiminnassa, vaikka Wikipedia väittää tämän salaseuran lakkauttaneen toimintansa.

Mutta jos nyt käytätte sitä järkeänne, niin mikä tahansa rikollisjärjestö tai salaseura toimii yleensä vain niin kauan, kuinka kauan siellä riittää sitä rahakirstua ja jos nyt puhumme tästä Illuminatista, niin jos heillä on edelleen käytössään se yli 95 prosenttia tämän planeetan varoista, niin luuletteko että heidän rahahanat olisivat vielä menneet kiinni ?

Että jos tällä planeetalla on se ns. valkohattujen organisaatio, joka näitä vastaan taistelee, niin opposition täytyy olla aika vahva, että se onnistuu tällaisia roistoja vastaan taistelemaan oikein keinoin.

Elon Musk toimii näille roistoille pelkkänä marionettina ja hänen Al-Brain yhtiönsä saa päärahoituksensa näiltä samoilta pankki elitisteiltä. Eli tämä aivojen siruttaminen ei suinkaan ole mikään Elon Muskin itsensä henkilökohtainen projekti.

Aivojen mikrosiruttaminen on näiden teknokraatti elitistien märkä päiväuni sen takia, koska he saivat jo selville, että miten simpanssit saatiin käyttäytymään etäohjauksella, kun heidän aivoihin asennettuihin mikrosiruihin lähetettiin kaikkia käskyjä.

Kun nämä teknokraatit kokevat psykopaatteina, että koko ihmiskunta täytyy nyt mikrosiruttaa seuraavaksi ja psykopaatteina he eivät koe minkäänlaista armoa tai empatiaa ajaessaan tätä aivosiruus agendaansa eteenpäin. Joten siksi Musk on heidän mielestään oiva marionetti ajamaan tätä teknokraattista hanketta eteenpäin.



Musk on puhunut julkisuudessa viime aikoina tästä aivosirutus hankkeesta, jota on testattu jo koe-eläimillä.

Tuosta Youtube videosta huomaatte varmasti sen kuinka Elon Musk nauraa heti alussa tuolla psykopaatille ominaisellaan tavalla, kun hän alkaa puhumaan tästä ihmisten aivoimplantti siruttamisesta.

Omaan päähänsä hän ei sellaisia siruja laita, mutta muiden ihmisten päät kyllä kelpaavat ja näille psykopaateille tuo aivojen sirutushomma on sellaista hommaa, että sitä tehdään tuo sama psykopaatin hullunkiilto silmissä.

Mutta onhan CIA:lla tästä aivojen sirutuksesta jo vuosikymmenten kokemus useista sen eri salaisista hankkeista kuten Mk Ultrasta aina 1950- ja 1960-luvulta lähtien, johon ovat myöhemmin liittyneet myös aivoihin asennettava mikrosiruteknologia.

RFID-sirun kokokin on jo pienentynyt nano kokoon näinä viimeisinä vuosikymmeninä, joten tuo radiotaajuuksilla toimiva siru ei enää tarvitse olla sen riisinjyvän kokoinen, joten silloin tämä mikrosiru nano koossa mahtuu jo rokotteeseen sisälle, jonka onkin näiden tulevien Bill Gatesin tarjoamien RNA-rokotteiden salattu puoli.

Siksi Gates ja hänen rahoittajansa ovat niin äärimmäisen kiihkoutuneita tarjoamaan tuota korona rokotetta koko maailmalle, koska nuo hullut yrittävät saada vielä pakollisen rokotteen ja tyrkytettyä sitä armeijan avulla ihmisille.

Koska näille psykopaateille on täysi pakkomielle päästä kontrolloimaan ihmiskuntaa näillä mikrosiruilla, koska heidän mukaansa nyt on tullut se aika maailman historiasta, jolloin heidän valta-asemansa on alkanut horjumaan liikaa.

Joten tästä syystä nämä globalistit joutuvat nyt turvautumaan teknokraattisiin keinoihin yrittääkseen säilyttää tuon salatun ja kulissien takaisen valta-asemansa.

Eihän tämä juurikaan eroa noista hyvin kaukaisista Atlantiksen ajoista, jolloin myös siinä ajassa tällainen samankaltainen yli-papisto piti valta-asemaansa yllä salaisesti harjoittamallaan mysteerikouluilla jne. 

Tuokin porukka oli hyvin ylimielistä ja suhtautui muihin ihmisiin hyvin ylenkatsoen. Mutta kun Atlantiksen aikoina tulivat ne lopun ajat, niin lopulta tuo Atlantis tuhoutui sen seurauksena, koska tapahtui tuon aikakauden resetointi, joka Atlantiksella tapahtui niin, että sen ympäröimä vesikehä satoi alas ja tämä vesikehä tunnetaan nykyisinä merinämme.

Lähde: Business Insider