http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Boris Johnson Britannian pääministeriksi - Brexit sumutus jatkunut jo 3 vuotta


Teksti: Teemu Vehkala

Englannin kunigatar nimitti Boris Johnsonin Britannian pääministeriksi.

Johnson ilmoitti, että nyt he neuvottelevat paremman erosopimuksen ja toisti lupauksena siitä, että Britannia eroaa EU:sta ennen lokakuun loppua.

Maailmankuulu kirjailija ja luennoitsija David Icke otti aiemmin tänä vuonna jo kantaa Brexit sekoiluun ja totesi, että "EU:n BREXIT huijaus on hyvä juttu Britannialle".



Tavallisesta avioliitosta pääsee ulos ihan puhtaalla avioero hakemuksella, mutta EU:sta eroaminen ei näytä onnistuvan millään keinolla. Tämän vuoksi ehdottaisinkin, että tämä EU:n tunnusoodi ilolle muutettaisiin Unto Monosen kappaleeseen "Erottamattomat", jonka ensimmäiset säkeen sanat menevät "Meitä ei kukaan saa koskaan erottaa, ikuinen tämä liittomme on". Johon vielä lisä säkeet "Vaikka eurot ja työpaikat kerran katoaa, silti EU on ajaton".



Mutta ei tässä mitään sen ihmeellisempää ole, että niin kauan kuin tuemme tätä rikolliselle toiminnalle rakennettua pankkijärjestelmää, niin tämä veronmaksajien kusetus ja huijaaminen saavat jatkua, jonka laskun maksatte te veronmaksajat.

Sillä tälläkin hetkellä jokaisen EU-maan euroja käyttävät keskuspankit maksavat 6 prosentin osingot heidän yksityisille omistajilleen, joita ovat mm. Vatikaanin pankki.

Että millä oikeudella näillä Vatikaanin sisällä majailevilla Paavin suojelemilla pankkirikollisilla olisi oikeutta tulle ryöstämään EU:n veronmaksajien taskuista ? 



Deutsche Bank teki viimeisellä vuosineljänneksellä 3,2 miljardin euron nettotappiot

Saksassa majaansa pitävä Deutsche Bank on tällä hetkellä heikossa asemassa.

Pääosin tämän Rothschildien pankkisuvun hallinnassa olevan pankin lainat mm. Venezuelalle ovat olleet niin vaikeuksissa, ettei köyhä Venezuelan valtio ole pystynyt maksamaan niitä takaisin Saksaan.

Mutta koska Deutsche Bank on investointipankki, niin on hyvin merkillistä, että kuinka tällä kyseisellä pankilla on kuitenkin varaa rakentaa huumekaupasta saaduilla miljardeilla suuria pilvenpiirtäjiä ympäri maailman. Mutta sitten kuitenkin väittävät, että pankkinsa vuosineljänneksen tulos painui taas miljardeja pakkasen puolelle.

Kun tämä Deutsche Bank on investointipankkina kuin mikä tahansa muu liikepankki, jonka asiakkaat pesevät huumerahaa ja hallinnoivat kansainvälisejä salaisia pankkitilejä, joiden kautta pestää mm. Etelä-Amerikan kokaiinikaupan mijardivoittoja.

Saksassa mm. viime vuonna poliisi teki ratsian Deutsche Bankin tiloihin ja selvisi, että kyseinen pankki neuvoi yksityisasiakkaitaan perustamaan veroparatiisifirmoja.

Vain aidon luokan talousrikolliset tekevät noin, mutta Deutsche Bank onkin aidon kansainvälisen tason talousrikollisuuden huippupankki, jonka tuotot kertyvät mm. laittomilla huume ja asekaupoilla.


Sillä mm. tässä Epstein skandaalissa media ei ole puhunut sanallakaan siitä, että millä tämä investointipankkiiri on oikein tehnyt tuon yli miljardin dollarin jättiomaisuuden ? 

No kansainvälisen tason huumekaupalla tietenkin ja nämä hänen asiakkaansa ovat mitä todennäköisemmin myös olleet mukana kansainvälisen tason huumekaupassa osakkaina. Joten tällä se sitten selittyy, että miksi juuri Epstein halusi tarjota kaikille asiakkailleen näitä alaikäisiä tyttöjä prostituoituina pitämään asiakkaansa viihtyvyystaso korkealla. 

Mutta siinä samalla sitten Epstein sai kuvattua salaa nämä ensimmäiset pedofiiliaktit videonauhalle, joita sitten käytti myöhemmin sen puoleisena kiristyskeinona, ettei kukaan näistä hänen asiakkaistaan uskaltaisi alkaa vasikoimaan tästä, että Epsteinin liikepankin päätoimialue ja bisnes on kansainvälinen huumekauppa (mm. kokaiini, heroiini).

Epsteinin myös huhutaan kuuluvan CIA:n listoille, että tämä kävisi järkeen sen puolesta, että kyseessä on kansainvälisen tason huumekaupan rahanpesijä/organisoija.


Lähde: YLE

Express

Ilkka