http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 6. kesäkuuta 2019

Yhdysvaltain ilmavoimien lentäjät kertoivat ufo-havainnoistaan



Viisi Yhdysvaltain laivaston hävittäjälentäjää on tullut julkisuuteen ja kertoneet ufo-havainnoistaan, joita olivat tehneet F-18 hävittäjien puikoissa.



Kyseessä ei ollut mikään yksittäinen havainto, vaan havaintoja oli useita 2014-2015 vuosien aikana ja niistä löytyy myös videotallenne.

Tapaukset päätyivät lopulta USA:n puolustusministeriön ufo-tutkimusohjelman syyniin.




MJ-12 ryhmän hämärät taustat

Vuonna 1984 vuoti julkisuuteen salainen asiakirja, jonka mukaan raportin oli laatinut 12 silloista 50-luvulla toiminutta asiantuntijaa. 

MJ-12:n tehtävänä oli ottaa selville maahan iskeytyneiden avaruusalusten humanoidien alkuperä, teknologia sekä tehdä tarkempi turvaluokitus siitä, että oliko näillä suurempaa uhkaa maapallon tulevaisuudelle.



Samoista dokumenteista löytyy myös silloisen presidentti Harry S. Trumanin allekirjoitus, joka on päivätty vuodelta 1947.

Mutta kuitenkin FBI halusi pestä kätensä pois tästä kohusta ja väitti, että koko MJ-12 asiakirja olisi vain pelkkää disinformaatiota.

Dokumentin vuotamiseen vaikuttanut kirjailija Charles Berlitz toimitettiin lopulta Uuden Meksikon valtiolliseen mielisairaalaan pakkohoitoon kolme kertaa. 

Berlitz sekä William Moore julkaisivat vuonna 1980 bestselleriksi nousseen kirjan (Rosellin tapaus) Roswellin ufo-onnettomuudesta.



CIA:n ufosalailuun on aivan omat syynsä

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n ufo-salailuun on aivat omat syyt jotka liittyvät mm. Deep State eliitin suojeluun.

Valon Galaktinen Liitto edustaa tälle valtaeliitille maan ulkopuolista vihollista, koska Galaktisen Liiton muodostama yhteisliittoutuma työskentelee sen eteen, että tämän planeettamme väestön orjuutus saataisiin loppumaan.



Valon Galaktinen Liitto kun ei koostu saatanan palvojista tai okkultistisia rituaaleja harrastavista humanoideista, niin tämänkin vuoksi heidät nähdään vihollisiksi myös CIA:ssa.



Lähde: IS

https://teknokekko.vuodatus.net/lue/2010/06/1947-lentavien-lautasten-jalkikaiut