http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 5. helmikuuta 2019

Brasilialainen ihmeparantaja harjoitti lapsikauppaa


Brasiliassa on paljastunut järkyttävän laaja lapsiseksirinki, jonka pääjehuksi paljstui maailmankuulu henkiparantaja John of God (oik. nimeltään Joáo Teixeira de Faria), jolla on miljoonia seuraajia maailmalla.

Farian tytär Dalva Teixeira luonnehtii isäänsä hirviöksi ja väittää myös, että tämä käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen tyttären ollessa vasta lapsi.

Lapsiseksriorjafarmi viidakossa

Farialla toimi Brasilian syrjäisillä alueilla kokonainen lapsiseksiorjafarmi, jossa pidettiin vankina nuoria naisia ja heidät pakotetetiin lisääntymään, synnytttämään ja nämä syntyneet lapset sitten myytiin ympäri maailmaa eteenpäin lapsiseksiringin hyväksikäyttötarkoituksessa.

Mutta sitten kun naiset olivat synnyttäneet, niin äidit murhattiin sen jälkeen (Tätä samaa touhua on myös Illuminatin maailmalla käymä lapsikauppa ja tässä yhteydessä myös siitä on kyse).

Lapsien myynnistä tulot korjasi Faria omaan liiviinsä ja tienasi n. 10 miljoona dollaria vuodessa myös myymällä seuraajilleen kaikenlaisia parannustuotteita, kuten ihmevettä tai yrttejä.
Amerikkalainen tv-juontaja Oprah Winfrey kävi tapaamassa tätä kulttijohtajaa vuonna 2010.

Myös laulaja Paul Simon sekä supermalli Naomi Campbell ovat vierailleet Farian luona.

Kuitenkin viime vuoden lopussa muutamat naishenkilöt alkoivat esittää julkisuudessa väitteitä siitä, että kulttijohtaja Faria olisi käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen.Mutta nyt tämä vyyhti sai paljon vakavamman käänteen, kun eräs näistä Farian hyväksykäyttmistä naisista nimeltään Sabrina Bittencourt, 38 (kuvassa) pakeni aina Espanjaaan asti tätä kohua, jonne hän sai aina tappouhkauksia.

Eilen hän kuoli Espanjassa salaisessa piilopaikassaan ja hänen väitettiin tehneen itsemurhan ja naisen väitettiin jättäneen vielä itsemurhaviestin.

Bittencourt kertoi kuinka järjestö murhasi hänen äitinsä. Nyt yli 600 muuta naista syyttää John of God ihmeparantajaa (oik. nimi Joáo Texeira de Fariaa seksuaalisesta hyväksikäytöstä.Belgiassa lapsuutensa elänyt Anneke Lucas joutui lapsena myydyksi paikallisten murhaajapedofiilien lapsiseksirinkiin vain 6 vuotiaana.

Häntä käytettiin tuon jälkeen 5 ja 1/2 vuotta seksuaalisesti hyväksi. Aikuiset miehet jotka kuuluivat tähän lapsiseksirinkiin käyttivät myös paljon alkoholia sekä huumeita. 

Tuohon klubiin kuului myös paljon aristokraatteja, jotka tykkäsivät murhata näitä lapsia. 

Anneke oli kuitenkin erään pedofiilin suojeluslistalla ja tämän vuoksi häntä vain kidutettiin kun hän oli 12-vuotias, sillä muuten hänet olisi murhattu kuten monet muutkin tuossa lapsiseksiringissä hyväksikäytetyt lapset.

Hänet raiskattiin noiden 5 ja 1/2 vuoden aikana todella lukuisia kertoja.

Lopulta kuitenkin tämä kyseinen nainen onnistui selviämään aikuiseksi asti ja käsittelemään mielessään nuo lapsena koetut kauheudet.

Tämän Anneken tapaus tai tuon Brasilian John of God seksikultin tapaus eivät ole millään lailla poikkeus siitä, että miten nämä tämän luokan lapsiseksiringit toimivat maailmalla. Sillä Illuminati-eliitti on harjoittanut tätä lapsikauppaa sekä pedofiliaa jo useita vuosituhansia ja tuota hommaa tehtiin jo muinaisen Babylonian ajoilta asti.

Yhdysvalloissa tuolla San Fransiscon metsissä pidetään kerran vuodessa täysin suljettu tapahtuma joka muistuttaa Bilderberg-seuran kokousta siinä, että turvatoimet ovat aivan maksimaaliset.

Tuolloinen joka vuoden heinäkuussa järjestetään siellä tämä Bohemian Groven herrasmiesten klubi, vaikka kyseessä onkin rikkaiden murhaajapsykopaattien kokoontumisajot, koska jokavuonna siellä järjestetään satanistinen Moolok-rituaali, jossa uhrataan Moolok nimiselle okkultistiselle jumalalle pikkulapsi murhaamalla se Cremation of Caren lapsiuhrirituaalissa. Teksasin Austinista kotoisin oleva radiojuontaja ja salaliittodokumentaristi Alex Jones onnistui pääsemään vuonna 2000 tuonne esittämällä olevansa Teksasilainen öljymiljonääri. Hänellä oli mukanaan VHS-videokamera, jonka hän onnistui piilottamaan urheilukassin sisään ja sai kuvattua koko tuon satanistisen Cremation of Care druidishown lapsen polttamisineen nauhalle.

Niille jotka eivät tiedä tuota, että tuolla kyseisessä rituaalissa druidipuvuissa olivat mm. USA:n tuleva presidentti George W. Bush.Alex Jones kohtasi myöhemmin yhden Bohemian Groveen osallistuneen poliitikon David Gergenin, joka alkoi heti kiistämään ettei hän ollut maininnut vuonna 1996 tällaista kommenttia, jonka hän oli sanonut Washington Postissa, kun Republikaanit kritisoivat hänen osallistumistaan Bohemian Groveen ja Gergenin vastalause luukui näin:  "En minä juossut siellä alasti ympäriinsä kuten muut".

Gergen kiistää koko kommentin, vaikka hän antoi juuri tuon kommentin Washington Post lehdelle vuonna 1996.

Vielä tässä kohtaa Gergen vaikuttaa vielä kovin leppoisalta ja kommentoi, että hän pitää osallistumisestaan Bohemian Groveen, koska voi siellä tavata hyviä tuttuja.

Mutta siinä vaiheessa kun Jones vaihtaa aiheen Cremation of Care rituaaliin, niin tässä vaiheessa Gergen toteaa että tämä ei ole sellainen aihe josta hänen pitäisi puhua. 

Tämän jälkeen kun Jones kertoo livahtaneensa sinne vuonna 2000 kanssa videokameran, niin tässä vaiheessa Gergenillä keittää yli.

Aivan kuten Jones sanoo tuossa videonsa lopussa, että katsokaa kuinka Gergenin ilme muuttuu heti siinä vaiheessa, kun hän paljastaa Bohemian Groven satanistisen rituaalin. Gergen muuttuu kuin koiraksi joka älähtää sinne, jonne kalikka kalahtaa ja tituleeraa vielä itseään herrasmieheksi ja syyttää Alex Jonesia epäherrasmiesmäisestä toiminnasta. 

No murhaavatko herrasmiehet alle puberteetti-ikäisiä pikkulapsia druidipuvuissa metsissä kerran vuodessa ? 

Sellaiset miehet eivät ainakaan ole minkääntason herrasmiehiä, vaan he ovat murhanhimoisia psykopaatteja, jotka toimivat tämän planeetan johdossa. Mutta he joutuvat tekemään kaiken tämän salaa, koska ei tämä lasten myynti sekä murhabisnes ole mitään niin kevyttä touhua, että sitä voisi tehdä julkisessa päivänvalossa.

Nyt kuitenkin elämme jo aikoja, jolloin näitä lapsiseksirinkien pyörittäjiä tulee jäämään kiinni verekseltään ja nämä ihmishirviöt tulevat saamaan tuomionsa. Toki Yhdysvalloissa tämä sarjapedofiili Jeffrey Epstein (kuvassa) sai maksettua itselleen hyvin lyhyen tuomion ja hän on saanut kuitenkin valitettavasti jatkaa tuota yksityisellä saarella toiminutta lapsiseksirinkiään, vaikka entinen rikospaikkana toiminut pedofiili-origiasaari laitettiin ilmeisesti tuleen, kun se paloi jo poroksi.Kun tämä Epstein on miljardööri, niin hänellä on ollut sitten varaa maksaa raiskaamiaan teinityttöjä hiljaiseksi, jottei nämä hänen raiskaamansa tytöt enää tule todistamaan oikeudessa häntä vastaan.

Pääkaupunkiseudun pedofiiliringistä sen sijaan ollaan edelleen hyvin hiljaa

Nämä yleisimmin teini-ikäisiin tyttöihin sekä poikiin kohdistuvat pedofiiliringit ovat kautta vuosien toimineet maailmalla ilman, että virkavalta puuttuu niiden toimintaan. 

Britanniassakin entinen pääministeri Sir Edward Heath paljastui yhdeksi paikallisen pedofiiliringin jäseneksi ja tämä paljastettiin vasta siinä vaiheessa kun itse rikoksentekijä oli jo ehtinyt vaihtaa ns. hiippakuntaa. Joten mitä järkeä on sitten Englannin poliisin alkaa käynnistää rikostutkinta kuolleen pedofiilin entisistä seksirikoksista.

Ainakin se hyöty siitä näille lapsiinsekaantujaringin muille roistoille on se, ettei ole ainakaan enää sitä pelkoa, että nämä rikosepäilyn kohteena olevat alkavat ns. laulamaan näistä muista rikostovereista eteenpäin.

Illuminatissa kuin myös vapaamuurareissa sekä jesuiitoillakin on sisäinen kuri ja jokainen joka kuuluu näihin salaseuroihin, on myös velvoitettu valan jälkeen, ettei heillä ole lupaa kertoa mitään mitä näiden salaseurojen sisällä oikein tapahtuu. Joten samalla myös tällä he suojelevat tai yrittävät pitää salassa näitä salaisuuksiaan.

Mutta mikä sitten saa pääministerit mukaan pedofiilirinkeihin ? Sillä ei heitä sinne ole pyydetty mukaan, vaan kyllä ne tavat täytyy olla jo valmiiksi olemassa siellä. 

Mutta tämä luontaisetu ei ole pelkästään Britannian parlamentissa käytössä, että maan pääministerikin voi käydä höyläämässä pikkulapsia milloin tahtoo. Tätä samaa touhua on harrastettu aina Australiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Romaniassa, Espanjassa jne.

Pedofilia on myös sellainen tapa, että jos se löytyy joltain poliitikolta valmiiksi, niin sitä on hyvin helppo näiden poliitikkojen kontrollereiden käyttää heitä vastaan mm. poliittisen kiristyskeinon välineenä. Toinen keino on taas nämä poliitikkojen prostituutioreissut, joista näillä kontrollereilla löytyy videoidut nauhat, joilla nämä poliitikot voitiin kiristää vaikka hyppäämään toiseen valtuustoryhmään, jolla ei ole enää juuri kannatusta.Tämä laiton lapsikauppa sekä pedofiilirinkitoiminta saisi loppua kokonaan ja tätä varten näille lapsiraiskaajille tulisi olla miltei omat tuomioistuimet, koska heitä on tämän salaisen maailmaneliitin (Illuminati) puolella aivan liikaa.


Yhdysvaltain presidentti Donald Trump otti vuonna 2012 kantaa tähän lapsiseksirinkien toimintaan, kun hän totesi että näille kadonneiden lasten tapauksille täytyisi jo alkaa tekemään jotain ja näille perversseille vaan nopea oikeudenkäynti ja kuolemanrangaistus.

Trump viittasi tuolla lasten katoamisella selvästi tähän valtaeliitin harjoittamaan salaiseen pedofiilirinkien käymään lapsikauppaan, sillä näitä siepattuja alaikäisiä lapsiahan myydään aina Saudi-Arabiaan asti lapsiseksiorjiksi.


Lähteet: Iltalehti (ulkomaat)

ABC

The Sun

https://www.thesun.co.uk/news/8346590/activist-probe-arrest-rapist-john-of-god-commits-suicide/