http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 6. syyskuuta 2018

Ufoja spotattiin Trumpin Skotlannin vierailun aikana


USA:n Donald Trump oli vierailulla Skotlannissa 16.8.2018, jona aikana siellä spotattiin ufoja. Asiasta kertoi Englantilainen Daily Mail.

Tuntemattomat hohtavat kiekkomaiset kohteet havaittiin, kun Trump oli vierailemassa paikallisella golf-kentällä.

Valokuva on tarkemmin otettu n. kahdeksan aikaan illalla.



Trumpin henkivartija kuoli kesken Skotlannissa järjestetyn golf kurssin


Trump oli jo viime kesäkuussa vieraana eräällä Skotlantilaisella golf-kentällä, jona aikana yksi hänen henkivartijoistaan agentti Nole E. Remagen sai sairaskohtauksen ja kuoli.







Tuolloin myös alueella oli paikallinen pieni viherfasistien ryhmä, jotka olivat paikalla vihakyltteineen.

Maahanmuuttoa kritisoivilla kun ei näiden viherfasistien mukaan kuulu olla minkäänlaisia ihmisoikeuksia, joka kertoo hyvin paljon tästä vihervasemmistolaisesta antifasisteiksi itseään nimittävästä ihmisryhmästä. 



Ei tämä Britannian ent. pääministerinä aikanaan toiminut Winston Churchill turhaan sanonut, että kuinka tulevaisuuden fasistit kutsuvat itseään antifasisteiksi. 

Ne ovat juurikin näitä vihervasemmistolaisia rasisminvastustajia, jotka ovat osoittamassa mieltään myös Trumppia vastaan, koska eivät siedä mitään omia poliittisia mielipiteitä edes USA:n presidentillä, koska ne mielipiteet ovat vihapuhetta, joka pitää kitkeä pois keinolla millä hyvänsä.

Tämä vihervasemmistolainen fasistiryhmä vihaa vielä Donald Trumppia senkin takia, että kyseessä kun on USA:n ehkä historian rakastetuin presidentti sitten John F. Kennedyn, niin tällaisia positiivisen auran omaavia ihmisiä he vihaavat muutenkin yli kaiken.


Lähde: Daily Mail

Telegraph