http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Valtapuolueilla ei ole juuri kannatustaTutkija Ilmari Metsalo päivitti puolueiden todelliset kannatusluvut.

Suomessa suurinta valtaa edustavat valtapuolueista kiinnostamattomat suomalaiset, jotka eivät vielä täysin erota sitä populismin valtaansa, jolla he voisivat vielä pienellä ponnistuksella lakkauttaa puoluevallan suomessa.

Suomalainen poliitikko tai ministeri ei edusta fasistisessa demokratiassa kuin vain monikansallisia yhtiöitä sekä yksityisiä sijoituspankkeja

Suomalaisissa valtapuolueissa puolueitaan edustavat kansanedustajat tai ministerit eivät edusta suomen kansaa, koska heidät lahjotaan monikansallisten sekä yksityisten sijoituspankkien palvelukseen jo alusta lähtien.


Tästä syystä Kokoomuksen entinen asuntoministeri Jan Vapaavuori nimitettiin vuonna 2015 Suomen ehdokkaaksi Euroopan investointipankin hallitukseen. 

Vapaavuori on työskennellyt nykyään syyskuusta 2015 lähtien Euroopan investointipankin varapääjohtajana Luxemburgissa, jossa ollaan erikoistuttu varakkaiden veronkiertäjien veronkiertoon.


Kokoomuksen Sauli Niinistö toimi myös yksityisen sijoituspankin varapääjohtajana vuosina 2003-2007.  

Jos kerta Suomen valtion demokraattista järjestelmää johdetaan näiden ulkomaalaisten ja monikansallisten sekä yksityisomisteisten sijoituspankkien kautta, niin miksi he eivät voi sitten tuoda tänne omia johtajiaan. Jolloin jopa tämä Euroopan Keskuspankin pää konna Mario Draghi voisi tulla Kokoomukselle ministeriksi.

Mutta asiahan ei mene näin, koska CIA ohjaa tätä Euroopan unionin maiden sisäistä lumedemokratiaa, jossa puolueiden ministerit ostetaan lahjomalla heidät sijoituspankkien palveluksiin.

Tälle korruptiolle on tultava loppu ja Suomen Pankin on saatava takaisin rahanluontioikeus, jonka Esko Ahon ja Paavo Lipposen hallitus 90-luvulla ulkoisti Euroopan Keskuspankin kontrolliin.

Vahva markka palauttaa Suomen valtion heikentyneen talouden takaisin ja varsinkin jos tämä tuleva rahajärjestelmä tehdään vielä hopeapohjaiseksi, niin silloin näillä kolikoilla on arvoa jo suoraan. Eikä ne ole enää mitään tunkkaista ja haisevaa metallia, jolla köyhät suomalaiset laitetaan juoksemaan näissä ylihintaisissa keskusliike riistokaupoissa ostamassa kallista leipää, josta vielä valtio verottaa oikeasti 40 prosenttia veroa.

Haluatteko itsenäisen Suomen vai oletteko valmiita lähtemään vielä suurempaan velkahelvettiin ja liittymään Saksan neljänteen valtakunnan johtamaan liittovaltioon. Jolloin tämäkin Suomen valtio lakkaisi olemasta ja sitä tultaisiin johtamaan Saksan EU-natsien toimesta.

Heillä on suunnittellla perustaa tuon liittovaltion sisälle oma EU:n armeija, jonka määrä olisi johtaa liittovaltion armeija suursotaan mm. Kiinaa ja Venäjää vastaan. Sillä tämänlainen natsipelleily on aina johtanut diktatuurissa suursotaan, joka nähtiin jo Natsi-Saksan valtaannousun aikoina 30-luvulla.

EU on jo ollut natsien johtama ja alulle panema projekti, joka laitettiin alulle jo vuonna 1943.

Suomen rikkaat fasistisuvut eivät tälläkään kertaa ajattele kuin vain omaa itsekästä etuaan, jolla saisivat lisää hyötyä työväestön selkänahasta. Miksi he haluavat myös tälläkin kerralla lakkauttaa Suomen valtion itsenäisyyden keinolla millä hyvänsä, että Suomi liitettäisiin osaksi Saksan liittovaltiota ja lakkautettaisiin koko itsenäisen Suomen valtiomuoto.

Saksan liittovaltion sisälle muodostuisi sitten tällainen II-maailmansodan ajoilta tuttu orjatyöreformi, jolla Saksalaiset pankit voisivat maksimoida tulonsa.

Näitä II-maailmansodan ajoilla olleita keskitysleiriorjia hyödynnettiin jo tuolloin maksimaalisen voiton tuottamiseen. Mutta tälläkin kerralla nämä rikkaat fasistisuvut näkevät tässä Eurooppalaisessa EU-maiden väestössä huiman potentiaalin käyttää heitä tulevaisuudessa EU:n liittovaltiossa kansallisena orjatyövoimana.

Liittovaltion sisälle on myös tarkoitus avata lukuisia keskitysleirejä, joissa sitten myös joukkotuhotaan nämä yksilöt, jotka eivät ole kuuliaisia tälle fasistiselle liittovaltion hegemonialle. Ovathan näitä valtiollisia keskitysleirejä jo nyt nämä lukuisat eri sairaanhoitopiirien alueelliset psykiatriset osastot, joissa valtionhallinto pyrkii hajoittamaan kaiken valtiovaltaa vastaan keskitetyn vastarinnan mm. pakkolääkinnän keinoin.Presidentti Sauli Niinistö puhui jo vuonna 2011 YLE:n aamutv:ssä siitä, kuinka hänen mukaansa III-maailmansotaa käydään jo tällä hetkellä markkinatalouden keinoin.

Hän oli tässä lausumassa täysin oikeassa, mutta vielä jos täsmentäisi sitä että kuinka näissä talouden keinoin käytävissä taisteluissa eivät tätä valtioiden tuhoamispolitiikkaa harjoita mitkään valtiot. Vaan sitä harjoittavat valtioiden takana häärivät pääpirut, jotka ovat nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut Rothshild (Bauer), Rockefeller, Kennedy, Morgan jne.

J.P. Morgankin oli suurpankkiirina jo vuonna 1913 yksi niistä pää rikollisista, jotka juonivat USA:n keskuspankin näiden maailman rikkaimpien pankkiirirosvojen haltuun.

Jos siis nämä talousrikolliset haluavat tuhota Euroopan valtiot, niin onko se Kiinan tai Venäjän syy ? 

Vaikka he saavat sen näyttämään siltä, että aivan kuin Kiinasta käytäisiin tätä taloussotaa meitä länsimaita vastaan.

Ensinnäkin olisi syytä tiedostaa että minkä sarjan psykopaattien kanssa tässä ollaan pelaamassa, koska jo Rothschildien suvun vesat ollaan pahoinpidelty lapsuudestaan lähtien ja opetettu sukunsa kylmille tavoille. 

Psykopaatit eivät tunne lainkaan empatiaan alistamiaan ihmisiä kohtaan ja tässä suhteessa nämä maailman varakkaimmat pankkirosvot kun sattuvat istumaan Goldman Sachsin hallituksessa asti, niin he suorastaan nauttivat valtioiden alistamisesta, koska tästähän se koko negatiivinen liskorotu saa imettyä energian itseensä.

Tästä syystä narsisti-psykopaatti nauttii, jos hän saa alistettua jotain toista ihmistä, koska hän saa liskona voimaa tuosta alistetun ihmisen vihan sekä pelon tunteista ja tälle vallan väärinkäytölle on tällä planetalla tultava nyt loppu, koska me alistetut kansalaiset emme enää suostu alistettaviksi. 

Suomen kansaa on varsinkin alistettu jo Paavin ajoilta ja tuolla Paavin vanhalla mahti käskyllä annettiin tuolloin 1000-luvun tienoille se käsky, että tänne piti lopulta lähettää Saksalaiset pronssisoturit tekemään nämä ristiretket.

Mutta lopulta Suomesta tuli Ruotsin alusmaa ja tämän jälkeen vielä suomen sodan jälkeen Venäjän alusmaa. 

Nyt Suomi on taas kahden suurvallan välissä oleva pelinappula, jota ohjaillaan CIA:sta sekä rikkaat fasistisuvut haluaisivat lakkauttaa jälleen Suomen valtion ja siirtää sen Saksaan.

100 vuotta sitten tästä syntyi lopulta sisällissota, jonka lukuisat avaamattomat joukkohaudat ovat edelleen Suomen Museoviraston ankarassa suojeluksessa ja RKP:n puolue omistaa myös näiden joukkohautojen tontteja, koska varjelevat näiden yli 80 000 suomalaisen kansamurhia.

Suomen sisällissota oli aikanaan vapaussota, jossa lopulta jouduttiin tuollaisella kansanmurhalla taistelemaan se, että kuuluuko tämä maa Saksalaisten fasistien käsiin vain kuuluuko se Suomalaisille ja suomenruotsalaiset fasistisuvut jäivät nuolemaan haavojaan. Koska Saksahan sai ensimmäisessä maailmansodassa takkiinsa ja ei tullut Suomesta Saksan alusmaata.

Monikansallisten yhtiöiden sekä valtion kanssa epäpyhässä liitossa vallitsema fasismi on aina ollut sairaus, jota ovat poteneet nämä lukuisat valveunessa materialismin ja markkinatalouden ulottuvuudessa elävät ihmiset. 

Nämä joille vain suuri raha merkitsee kaikkea sitä, mitä ei voi muuten itselleen todeksi ostaa ja varsinkin kun joku lapsi syntyy tällaiseen perheeseen, jossa lapsi aivopestään tällä samalla äärioikeistolaisen ökyporvarin arvomaailmalla, jossa vielä luokitellaan ihmiset parempiin ja heikoimpiin aineksiin. Tällaiselle arvomaailmalle on nykyään rakentunut RKP:n ja Kokoomuksen sisäinen arvomaailma.

Ihmisten jakaminen porvalillisiin muotteihin on vain sairaan ja itsekeskeisen mielen tuottama suggestio siitä, että sinun oman ja valheellisen itsesi tulisi tuntea jotain mielihyvää siitä, että saisit tuntea olevasi muiden yläpuolella. 

Lapsi on saattanut esim. joutua lapsena jopa vanhempiensa alistuksen kohteeksi tai häntä on myös alistettu koulussa toisten lapsien toimesta. Joten tästä on saattanut lapselle jäädä mieli, joka on rakentunut uhri-minälle. 

Mutta jos katsomme nykypäivän tiedotusvälineitä, niin Helsingin-Sanomat on nykyään yksiä pahimpia äärioikeistolaisten fasistien sanomalehtiä, joka oikein julistaa tätä luokkayhteiskunnan valveunta vieläkin todeksi. Vaikka tämä heidän propagandansa voima alkaa olla jo hyvin heikentynyttä, koska MV-lehti kiilasi jo näiden Hesarin hupiukkojen ohi moottoritiellä. 

Niin nyt nämä rikkaat fasistit lähtevät vielä Ilja Janitskinin sanoin ajamaan vielä kuin mopoautolla moottoritielle, että saisivat tämän MV-lehden päätoimittajan kiinni keinolla millä hyvänsä Interpolin toimesta ja vangittua hänet. Jotta saisivat hiljennettyä yhden tunnetuimman suomalaisen vapaustaistelijan.

Suomi on aina ollut vain suomalaisten ja tätä maata on yritetty ostaa kaikessa hiljaisuudessa näiden sijoituspankeissa loisivien suurrikollisten käsiin. Mutta ei meidän ole tätä maata pakko antaa miksikään Zimbabwen kaltaiseksi uraaninkaivuuvaltioksi.

Vaikka tämä eräs Israelilainen miljardööri laski että tänne mahtuisi vielä 62 miljoonaa maahanmuuttajaa, niin sopii kokeilla.

Mitäs jos päästettäisiin Afrikasta sellainen 50 miljoonaa maahantulijaa Israeliin, niin mitähän mahtaisi käydä muutamassa vuodessa ? 

Häviäisi tämä Jahven valittu valtio maailman kartalta pois muutamassa vuodessa, koska 50 miljoonan pakolaisen maahanmuuttovirastoille syntyisi heti resurssipula. 

Mutta voisiko Suomi selvitä 62 miljoonan maahanmuuttajan kotiuttamisessa ? 

Jos kysyt asiaa joltain kulttuurimarxistilta suvakilta, niin he elävät vielä tuossa kulttuurimarxistisessa globalismin päiväunessa, jossa luulevat että monikulttuurisuudella pelastetaan koko maailma. Vaikka sillä George Soros muiden suursijoittajien avulla tuhoaa nyt koko Euroopan kansallisvaltioita, jotta ne saataisiin salonkikelpoisiksi maiksi liitettäessä tulevaan EU:n fasistiseen liittovaltioon.

Heidän motiivinsa on tuhota EU:n kansallisvaltiot, eli lakkauttaa kaikkien EU-maiden valtiollinen itsenäisyys ja luoda sinne lopulta muslimien invaasio, joka olisi eräänlainen uusi uskonpuhdistus.

Tällä sitten Euroopan Komissio voisi vilkuttaa hätälippua ja sanoa, että nyt on liittovaltion aika ja on aika lakkauttaa valtioiden itsenäisyys. Mutta Suomen osalta tämä temppu ei enää tule onnistumaan, koska täältä lähdetään EU:sta on ennen tuota liittovaltiohelvettiä.

Lähteet: http://mvlehti.net/2017/03/07/korjatut-ylen-gallup-kappyrat-suurin-vaestoryhma-ei-ole-kiinnostunut-nykypuolueista/