http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. tammikuuta 2017

Trumpin poliittisena neuvonantajana toiminut Roger Stone joutui polonium myrkytyksen kohteeksi


USA:n tulevan presidentti Donald Trumpin poliittisena neuvonantajana toiminut Roger Stone (kuvassa)  joutui vähän aikaa sitten polonium myrkytyksen kohteeksi.

Stone oli viime vuoden joulukuussa kirjoittamassa kirjaansa, jossa mm. kertoi näiden "Venäjä hakkeroi USA:n vaalit" väitteiden olevan puhdasta roskaa, jolla USA:n hallinnon kulisseissa vaikuttavat tahot yrittävät edelleen heikentää USA:n ja Venäjän välejä.Joulukuun lopussa Stonen terveydentila alkoi heikkenemään ja lopulta kun hän meni lääkärin tutkimuksiin, niin selvisi että hän oli saanut poloniumin kaltaista ainetta elimistöönsä. Mutta ainetta oli kuitenkin laitettu niin vähän, ettei se välttämättä riittänyt hänen henkensä riistämiseen.

Stone kertoi kuinka hänen yksi tuttavansa (toimittaja), joka työskentelee Clintoneille kertoi hänelle kuinka nämä ihmiset vihaavat sinua. Stone sanoi, että sillä täytyy olla jotain tekemistä kirjani kanssa.

Mutta tähän tämä toimittaja sanoi, että "et nyt ymmärrä, että he ovat todella halveksivat sinua". 

Tämä kyseinen toimittaja kertoi, kuinka Stonen kirja päätyi aikanaan Hillary Clintonin käsiin ja kun hän meni makuuhuoneeseen lukemaan sitä, niin sieltä alkoi kuulumaan raivoamista ja huutoja.

Stonen mukaan suursijoittaja George Soros on upottanut jopa yli 15 miljoonaa dollaria pelkästään hänen poliittiseen mustamaalaukseen. 

Soroksen pussista on myös kuulemma upotettu Donald Trumpin poliittisen lokakampanjaan hyvin monta miljoonaa.


Donald Trumpille yritettiin jo virittää seksiansa

Stonen mukaan Trumpille yritettiin jo virittaa joitakin aikoja sitten ns. seksiansa, jolloin hänen presidentin sviittiinsä aiottiin soluttaa kaksi naista. Mutta yksi Trumpin henkivartija sanoi, että näitä naisia ei tänne tuoda, koska mr. Trumppia ei kiinnosta.

Nämä kyseiset ansat ovat politiikassa hyvinkin yleisiä, mutta hyvin harvoin näitä sensaatiokuvia levitellään julkisuudessa, jossa poliitikot yllätetään maksullisten naisten seurasta. Mutta näitä käytetään yleensä politiikan kulisseissa poliitikkojen kiristyksen välineinä. Tällaista jopa huhujen mukaan tapahtuu ihan myös Helsingissä.Stone kertoo vastustavansa USA:n sisällä toimivan poliittisen eliitin aikeita saada aikaan sota USA:n ja Venäjän välille. 


Nyt Donald Trumpin tullessa USA:n presidentiksi hänellä on jo valmiiksi hyvät suhteet Venäjän presidentti Vladimir Putiniin, joka on tälle rikolliselle valtaeliitin porukalle suuri ongelma.


Tästä syystä nyt tällä hetkellä USA:n hallinnon sisällä sekä korruptoituneessa mediassa syötetään jatkuvasti CIA:n kautta levitettyä "Venäjä hakkeroi USA:n vaalit" propagandaa.


Näitä propaganda juttuja on pohdittu monissa rikollisen valtaeliitin johtamissa ajatushautomoissa, kuten tässä vuonna 1997 perustetussa PNAC (Project for the New American Centiry) ajatushautomossa.


PNAC oli se ajatushautomo, jossa Yhdysvaltain 11. syyskuun 2001 terrori-iskut suunniteltiin ja laitettiin alulle, koska Afganistanin ooppium tuotantoon oli päästävä käsiksi.Irakin sodan osalta kyseessä oli Irakin öljyvarat sekä uhka siitä, että Irakin presidentti Saddam Hussein uhkasi dumpata dollarin öljymarkkinoilla ja sitoa Irakin valuutan kultaan. Saman tempun yritti tehdä Libyan presidentti Muammar Gaddaf, minkä vuoksi hänet murhattiin CIA:n toimeksiannosta.


Lähteet: http://www.infowars.com/exclusive-trump-operative-roger-stone-survives-assassination-attempt/