http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

USA:n ilmavoimat maalasivat hävittäjiä Venäjän tunnuksilla


USA:n ilmavoimat ovat maalanneet jo muutamia F18-hävittäjiä näyttämään Venäjän Syyriassa operoivia hävittäjiä. 


False-flag varoitus

Tässä kun on näiden kuvien perusteella CIA:lta mahdollisesti odotettavissa false-flag isku Syyriassa, jossa USA:n ilmavoimien kone olisi tarkoitus ampua alas näillä omilla koneilla ja syyttää siitä sitten Venäjää, jotta tämä suurempi sota saataisiin syntymään Syyriassa USA:n ja Venäjän välille.
 
Tilanne muutenkin Syyriassa on jo vaikuttanut siltä, että USA:n armeijan kenraalit odottavat jo tangoon tätä toista osapuolta ja tangoon tarvitaan aina kaksi.Muutama vuorokausi sitten Venäjän armeijan komentaja varoitti USA:n armeijaa siitä, että jos he hyökkäisivät Syyrian joukkojen kimppuun, niin siitä seuraisi laajempi sota Syyriassa Venäjän ja USA:n välille.


Kansainvälinen korruptoitu uutistoimisto Reuters aloitti jo maailmanlaajuisesti omistamassaan valtamediassa syöttää propagandaa tästä, että minkä näköisiä koneita Venäjällä on käytössään Syyriassa. 

Ettei vain keneltäkään unohtuisi sitten nähdä kuinka tuossa mahdollisessa tulevassa false-flag iskussa käytetyt hävittäjät näyttivät Venäjän hävittäjiltä. Vaikka ne tulisivatkin olemaan USA:n ilmavoimien maalaamia Venäjän armeijan tunnuksilta näyttäviltä hävittäjiltä.

USA:n armeijan jo aiemmin viime kuussa Syyrian armeijaa vastaan tehty ilmaisku olisi jo käytännössä teoriassa voinut aloittaa tämän suuremman sodan Venäjän ja USA:n välillä. Mutta Venäjän armeijaa ei olla vielä toistaiseksi laitettu liikkeelle tuon asian suhteen, koska Syyrialla on olemassa turvatakuut.

Valkoinen Talo ja Pentagon valehtelivat täysin siinä, kun väittivät tuon Syyrian armeijaan kohdistuneen ilmaiskun olleen puhdas vahinko.

Sillä Valkoinen Talo sekä Pentagon on koko ajan operoinut Syyriassa tukien kapinallisia sekä ISIS-terroristeja. Hillary Clinton on jo jäänyt kiinni ISIS-joukkojen aseistamisesta, mutta vaikka nämä Wikileaksin todisteet riittäisivät jo sotarikostuomioistuimeen asti. Niin jostain kumman syystä tätä Hillary Clintonin kaltaista sotarikollista ei vain haluta laittaa säilöön lukkojen taakse.


Lähteet: http://syria.liveuamap.com/en/2016/6-october-the-us-is-painting-their-fa18s-to-match-the-paint#

https://www.superstation95.com/index.php/world/2203

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001923706.html  

http://www.thepoliticalinsider.com/wikileaks-confirms-hillary-sold-weapons-isis-drops-another-bombshell-breaking-news/