http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Valeoppositiot ovat koko länsimaisen demokratian syöpä

Olette varmasti kuulleet tällaisesta termistä kuin valeoppositiot. Mutta mitä ne ovat käytännössä ja miten ne ilmenevät.


Suomen sosiaalidemokraattinen puolue SDP hakeutui vuonna 1949 Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n lahjonnan alle ja on siitä lähtien alistanut toimintansa ulkovaltojen manipuloinnille.


Edesmennyt tohtori ja lentokapteeninakin tunnettu Heikki Urmas kertoi kirjassaan, kuinka KGB tuki Mauno Koivistoa aikoinaan murhaamalla hänen poliittisia vastustajiaan.


Urmaksen mukaan presidentti Mauno Koivisto sekä entinen pääministeri Kalevi Sorsa toimivat aikoinaan Neuvostliiton turvallisuuspalvelu KGB:n miehinä.


Kun aikoinaan Kekkonen hajoitti eduskunnan ja korvasi Sorsan hallituksen Keijo Liinamaan toimitusministeriöllä, niin näin poistettiin esteet Etyk-kokouksen tieltä. Urmaksen mukaan nämä tapahtumat eivät olleet sattumaa, koska siihen viittaavat dokumentit ovat CIA:lla.


Urmaksen mukaan Suomi oli täysi KGB:n ja CIA:n temmellyskenttä ja 1940-luvulta lähtien.


KGB järjesti Kalevi Sorsan SDP:n puoluesihteeriksi vuonna 1969.


KGB:n tavoite oli myös varmistaa Koiviston valinta presidentiksi Kekkosen jälkeen.


Vuonna 1975 Suomessa järjestetty Etyk-kokous oli vähällä peruuntua, koska USA:n suurlähettiläs ilmoitti Kekkoselle, ettei USA:n presidentti Gerald Ford saavu paikalle, mikäli KGB:n pääministeriksi junailema Kalevi Sorsa toimii kyseisessä tehtävässä.


Tästä lopputuloksena Kekkonen sitten hajoitti eduskunnan ja näin saatiin Etyk-kokous pidetyksi.


Urmas paljastaa myös kirjassaan sen, kuinka vuoden 1962 vaalien SDP:n vaalivoitto oli myös länsimaisten tiedustelupalveluiden junailema. 
 


Valeoppositio toimii tiedustelupalveluiden kautta


Mutta nyt kun mennään siihen itse aiheeseen eli valeoppositioihin, niin ne ovat aina näitä puolueita, jotka ovat kansan keskuudessa hyvin suosittuja kuten Suomessa perussuomalaiset.


Englannissa tätä edustavat Nigel Faragen aiemmin edustama Itsenäisyyspuolue. 

Mutta nyt kun Brexit kampanja oli ohi, niin jostain kumman syystä Brexit -kampanjan keulahahmo konservatiivipuolueen Boris Johnsson sekä Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Nigel Farage ilmoittivat vetäytyvänsä pois kuvioista.Johnson ilmoitti ette hän aio lähteä tulevaan pääministerikisaan.
Farage ilmoitti taas eroavansa Itsenäisyyspuolueen johdosta. 

Miten voi tällaisen menestyskampanjan (Brexit) jälkeen kahden puolueen keulahahmot siirtyä yhtäkkiä syrjään ? 

 
Mutta koska Nigel Faragen johtama Itsenäisyyspuolue on pelkkä valeoppositio, eli sille ei olla missään vaiheessa annettu sellaista oppositiolle kuuluvaa toimivaltaa, jota oppositiolla normaalisti olisi käytössään.

 
Niin tästä syystä Faragen on nyt aika siirtyä syrjään, kun nämä EU:n natsit alkavat rakentamaan Britanniasta tulevaa EU:n supervaltiota ja siihen hommaan ei näillä valeoppositiopuolueiden keulamiehillä ole mitään asiaa.

 
Farage voi silti edelleen EU:n parlamentissa laukoa EU:ta protestoivia mielipiteitään, mutta mitään varsinaista poliittista valtaa hänellä tai Itsenäisyyspuolueella ei edelleenkään ole mm. hajoittaa hallituksia.

 
Suomessa perussuomalaiset edustivat vielä Kataisen hallinnon aikana valeoppositiota, mutta nyt tätä suomen valeoppositiota edustavat sellaiset puolueet kuin SDP, joka on edelleen CIA:n kanssa tiiviissä yhteistyössä.

 
Aitoa vasemmistoa ei tällä suomessa ole ollut enää useisiin vuosikymmeniin ja varsinkin kun Vihreät ovat mm. vastustaneet ilmaista joukkoliikenne hanketta, niin tämä kertoo jo kaiken siitä miten mädätetty tämä Suomen vasemmisto haara nykyään on, kun Vihreistä on tullut jo Kokoomuksen puisto-osasto.


 
Populismi on valeoppositiopuolueiden tunnusmerkki

 
Perussuomalaisia on suomen mediassa syytetty menneinä vuosina populismin levittäjinä. 

 
Populismi tulee latinan kielen sanasta populus, joka tarkoittaa kansaa. 

 
Populismi nähdään tässä nykyisessä läntisten tiedustelupalvelujen mädättämässä demokratiassa kansankiihotuksellisin keinoin tähtääväksi poliittiseksi toiminnaksi. 

 
Populismia on esitetty jatkuvasti läntisessä mediassa niin, että aivan kuin se olisi jonkin ei sallittu muoto vaikuttaa yhteiskuntaan.
Suomessa populismia väitettiin edustaneen aikanaan mm. vennamolainen liike

Perussuomalaisten puheenjohtaja
Timo Soini on sanonut, että populismia halveksutaan sen vuoksi, koska se on poliittisesti epäkorrektia ja haastaa valtaapitävät tahot.

 

Silloin kun Suomen kaltaisessa EU oikeusvaltiossa poliittista järjestelmää harjoitetaan CIA:n kautta, niin se rikkoo kaikki läntisen demokratian säännöt.
 
Jokainen poliitikko tai virkamies, joka toimii Suomen julkisen hallinnon tehtävissä ja toimii samalla CIA:lle on maanpetturi, jolle pitäisi lukea tuomiot. Mutta tälle ogelmalle ei olla tehty vieläkään mitään.Tiitisen lista laadittiin vain sen vuoksi, että sillä voitaisiin turvata entisten Stasin ja KGB:n agenttien kuten Tarja Halosen (kuvassa) tai Paavo Lipposen (kuvassa) poliittinen ura. Sen vuoksi et tätä Tiitisen listaa saa vieläkään käsiisi kopioina, jos sen tuolta SUPO:lta vaikka pyydät saada nähtäväksi.


Lipponen on muistelmissaan kertonut kuinka häntä yritettiin aikoinaan värvätä KGB:n agentiksi. Muttei tuossa kirjassaan uskaltanut kertoa, että hän otti värväyskutsun vastaan.


Erkki Tuomioja on CIA:n mies, Alexander Stubb on myös CIA:n kouluttama ja niin myös Timo Soini


SUPO keskittyi aikanaan vain Rusin veljesten poliittiseen grillaukseen, kun Tiitisen listasta käytiin ankaraa julkista keskustelua. Tätä jopa VTT:n Jukka Tarkka ihmetteli.


SUPO:lle tämä salainen lista toimitettiin vuonna 1999 ja se löytyy sen arkistosta Rosenholz-koodiavaimen avulla. 


Tuosta listasta löytyy Halosen, Lipposen ja Tuomiojan lisäksi myös Ilkka Kanerva, Erkki Liikanen, Ulf Sundqkvist, Ilkka Christian Björklund.  

SDP:llä oli 1970-luvulla erittäin tiiviit yhteydet DDR:n kanssa ja tästä syystä monia sosiaalidemokraattien poliitikkoja lähetettiin vakoilureissuille Itä-Saksaan.


SUPO:n päällikkönäkin myöhemmin toiminut Seppo Nevala lähetti 70-luvulla mm. kansanedustaja Matti Ahteen (kuvassa) vakoilureissulle DDR:n lähetystöön ja hänen tehtävänsä oli kontaktien hoitaminen.
Arto Ryynänen kertoi Espanjan sanomissa, että eräs hänen toimittajakolleegansa oli kertonut hänelle nähneensä omin silmin Koivisto-Tiitisen listan nimet, jotka pullahtivat esiin mustasta kirjekuoresta. Kyseinen toimittaja on ilmoittanut olevansa valaehtoisesti valmis todistamaan asian eteen oikeudessa.Tältä Tiitisen listalta löytyvät myös entinen Suomen Etelä-Afrikan suurlähettiläs Kirsti Lintonen, joka oli 80-luvulla Kalevi Sorsan ulkopoliittisena avustajana. 

Lintonen toimi Itä-Berliinissä DDR:ssä 1973-1976.Tiitisen listalta löytyy myös entisen valtiosihteeri Arto Mansalan (kuvassa keskellä) nimi, joka toimi Saksan ja Venäjän suurlähettiläänä. 
Alivaltiosihteeri Jaakko Laajava (kuvassa) löytyy myös tältä Tiitisen listalta, joka toimi 1990-luvulla Washingtonin suurlähettiläänä.


Jos luulette että tällainen agentiksi värväys olisi jo loppunut länsimaisesta parlamentarismista, niin olette väärässä. Se ei ole minnekään kadonnut, vaan jos vielä 60 ja 70-luvulla Saksan DDR:llä ja Stasilla ja Neuvostoliiton KGB:llä oli tänne tiiviit yhteydet. Niin nyt nämä yhteydet ovat vaihtuneet Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n poliittiseen tyranniaan.


USA:n Helsingin suurlähetystöä voisi jo nimittää eduskuntataloksi, koska sieltä on junailtu Suomen liittyminen Natoon. 


Sieltä myös luvattiin Kokoomukselle vaalivoitto vuonna 2006, sillä ehdolla että Kokoomus veisi Suomen Natoon ilman eduskunnan hyväksyntää.


Naton isäntämaasopimus oli myös CIA:n ja Helsingin USA:n suurlähetystön työtä.


Joten näemme tästä, että minkälainen poliittinen vallankaappaus täällä Suomessa on tapahtunut, kun tämän maan politiikkaa on koko ajan ohjattu CIA:n toimesta.


Lukuisat mamme miniterit ovat CIA:lle kuuliaisia ja toimivat CIA:n heille määräämien ohjeiden mukaan. Mutta CIA lahjoo myös jatkuvasti suomalaisia toimittajia mm. julkaisemaan tällaista ryssävihaa suomalaisiin iltapäivälehtiin, jotta tämä Suomen ja Naton välinen integraatio ei vaarantuisi.


Iltapäivälehdet ovat hyvin vaarallisia kenen tahansa suomalaisen tajunnalle, jos ei tätä viestiä kykene lukemaan ns. tietoisella mielellä. Koska muuten tämä "VENÄJÄN UHKA, VENÄJÄN SOTILAALLINEN UHKA, VENÄJÄN AGRESSIOT" kaltaiset piiloviestit menevät alitajuntaan ja jäävät sinne, sekä alkavat ohjaamaan päivätietoisuutta.

Iltasamomat, YLE, Helsingin-Sanomat pitäisi laittaa oikeuteen tällaisesta poliittisesta pelon lietsonnasta, jolla USA:n sotavoimat ja kenraalikabinetit ajavat tätä maata kohti idän ja lännen välistä konfliktia. Suomen armeijallahan on tällä hetkellä 25 000 hengen reservi joka voidaan lähettää vaikka samantien tykinruoaksi rajoille.Venäjän presidentti Vladimir Putin totesi äsken suomen valtionvierailulla, kuinka Nato taistelisi mielellään Venäjän kanssa viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen". Mutta se onkin Naton ja kenraalien tavoite. 

"Jos sitten vastustat tätä Suomen Nato-kehitystä niin silloin olet Venäjän valtion rahoittama Venäjän trolli". 

Tällaista viestiä YLE:n ja Helsingin-Sanomien informaatiosota kertoo CIA:n painostuksesta suomalaisille, eli valehtelee päin naamaa.


Lähteet: https://finnsanity.blogspot.fi/2016/05/lasse-sikari-lehtinen-cian-toimintaa.html