http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Charlestonin ampumavälikohtauksen päänäyttelijä on entinen lapsitähti ?Kuten jo 2012 vuonna Connecticutissa lavastettu Sandy Hookin kouluammuskelu oli tehty Hollywoodin tuotannon alla. Niin Charlestonin kirkkoammuskelussa ei myöskään tehty poikkeusta.Eräs tarkkasilmäinen bloggaaja/youtube käyttäjä oli tehnyt terävän havainnon ja huomasi, että vuonna 1999 viimeisen roolinsa lapsitähtenä tehnyt John Christian Graas näyttää varsin tutulta tämän mediassa valokuvatun Charlestonin ampujan (Dylan Roof) kanssa.John Christian Graas näytteli 90-luvun alussa monia lapsirooleja mm. Arnold Schwarzeneggerin tähdittämässä Lastentarhakyttä (Kindergarten Cop) elokuvassa.
Tämä kyseinen ent. lapsitähti John Christian Graas on syntynyt 10. lokakuuta 1982. Eli on tänään  32 vuotias. Hänen silmät sekä hiustyyli on miltei identtiset tämän Charlestonin ampujan kanssa.
Jos tämä entisen lapsitähden käyttäminen lavastetun ampumavälikohtauksen päänäyttelijänä. Niin se kertoo jo siitä miten alas USA:n hallinnossa ollaan menty, kun kyse on valtaeliitin ase paranoidisuudesta. Kun vielä niin kauan kun yhdysvaltain kiväärijärjestö (NRA) pystyy torppaamaan aselakien tiukennusehdotukset USA:n kongressissa, ei nämä psykopaatit vallankahvassa olevat konnat saa yötään nukutuksi.Sandy Hookin kouluampumavälikohtauksessa käytettiin myös Hollywood näyttelijöitä, joita on Youtubessa myöhemmin paljastettu. 

Lähteet:  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/06/charleston-shooter-is-actor-us-marine-crisis-actor-as-jade-helm-stipulates-video-3174050.html

http://nodisinfo.com/south-carolina-shooting-hoax-proven-in-pictures/ 

http://jaysanalysis.com/2015/06/22/charleston-shooting-evidence-of-stagecraft/ 

https://www.youtube.com/watch?v=b1zMLJ5TcnA

https://www.youtube.com/watch?v=TccUj-EnRRU