http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 23. tammikuuta 2015

CNN:n veteraanitoimittajalle potkut Israelia kritisoivan Twiittauksen johdosta



Jim Clancy on yksiä yhdysvaltain median pitkäaikaisimpia toimittajia. Nyt hän sai CNN kanavalta potkut, kun Twiittasi Charlie Hebdonin tapauksesta kritisoiden siitä Israelin valtiota.



Tämä on ollut sionistisen valtamedian poliittisen pelin henki jo iät ajat.  Israelin valtion kritisointi on estetty jokaisella sionistisella tv-kanavalla ja jos yksikään toimittaja erehtyy edes vapaa-ajalla kritisoimaan Israelia sosiaalisessa mediassa, niin potkut seuraavat.



Sionistien omistama valtamedia on pyrkinyt vielä salaamaan sen, että juutalaisten keskuudessa on näitä aktiiveja, joiden aktivismi perustuu taisteluun sionismia vastaan. Koska sionismi perustuu tälle ihmisten jatkuvalle henkiselle ja fyysiselle alistamiselle. Eli  totaalitaristiselle tyrannialle ja valtionterrorille. Näin ollen jos sionismista päästäisiin eroon, niin tulisi lopulta maailmanrauha ja kappas vaan Israelin kansa on melkein vain yksin tästä vastuullisessa asemassa. Siellä ollaan tätä maailmanrauhaa hoitamassa pommittamalla Syyriaa, Irania ja muita lähi-idän maita ja sortamalla Palestiinalaisia.

Lähde: http://nation.com.pk/international/23-Jan-2015/cnn-s-jim-clancy-resigns-after-anti-israel-tweets