http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 24. lokakuuta 2014

Eduskuntaan valmistui salainen istuntosali poikkeusoloja varten


Eduskuntaan valmistui maanalainen salainen istuntosali poikkeusoloja varten. Se rakennettiin valmiuslain mukaisilla säädöksillä, joka tarkoittaa siis sitä, että jos Suomi joutuu poikkeustilan alle. Niin silloin valmiuslaki korvaa perustuslain ja viranomaisten sekä poliisin toimivaltuuksia lisätään mm. sota-aikana.

Valmiuslaki käsittää viisi kohtaa: 

1. Suomeen kohdistuva aseellinen tai siihen vakavuudeltaan rinnastettava hyökkäys ja sen välitön jälkitila

2. Suomeen kohdistuva huomattava aseellisen tai siihen vakavuudeltaan rinnastettavan hyökkäyksen uhka, jonka vaikutusten torjuminen vaatii tämän lain mukaisten toimivaltuuksien välitöntä käyttöön ottamista;

3. Västön toimeentuloon tai maan talouselämän perusteisiin kohdistuva erityisen vakava tapahtuma tai uhka, jonka seurauksena yhteiskunnan toimivuudelle välttämättömät toiminnot olennaisesti vaarantuvat;

4.  Erityisen vakava suuronnettomuus ja sen välitön jälkitila; sekä

5. Vaikutuksiltaan erityisen vakavaa suuronnettomuutta vastaava hyvin laajalle levinnyt vaarallinen tartuntatauti (mm. Ebola jne.)



Kaikki tämä viittaa siiten, että Euroopassa ja Suomessa juonitaan nyt jotain jopa vuodelle 2015-1017 Soros ja muut illuminati-eliitin talousrosvot yrittävät saada Eurooppaa puolellen ja uskottelemaan, että Venäjä on vihollinen. Mutta hankaluus on vain siinä, että Venäjä on vihollinen vain Illuminati-eliitille itselleen, Eikä Euroopalle.

Venäjästä on leivottu vihollisvaltio vain korporaatiomediaa hallitsevien sionistien toimesta, koska Venäjä ei suostu pelaamaan samaa peliä kuin mitä sionistit, eli eivät suostu alentumaan uuden maailmanjärjestyksen fastistiseen ja itsemääräämisoikeuden riisuvaan agendaan. 

Tulevat vuodet sitten näyttävät, että miten pitkälle Suomen valtionjohto on valmis menemään tässä vaarallisessa geopoliittisessa pelissä.  Kun kovemmilta jännitteiltäkään ei voida välttyä arkipäiväisestä Washingtonin jauhamasta informaatiosodasta puhumattakaan. Nyt tarvittaisiin suoraselkäisiä ja puhtaalla omatunnolla pelaavia johtajia, mutta ei ole vielä nykyisessä Suomen hallituksessa näkynyt. Siellä vain otetaan käskyjä vastaan valkoisesta talosta ja nuollaan EKP:n pankkiirien ahteria minkä keritään. USA:n ja EU:n välinen vapaakauppasopimuskin voi viedä Suomen lopullisesti taloudelliseen rappioon.



Lähde: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194931048305/artikkeli/eduskunta+sai+salaiset+tilat+maan+alle+katso+kuva.html?utm_source=leiki&utm_medium=aamulehti&utm_campaign=kontekstuaalinen