http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Itä-Ukrainassa alasammutussa koneesa oli kyydissä 108 AIDS-tutkijaaSpekulaatiot kiihtyvät yhä Itä-Ukrainan turmakonemysteerin ympärillä. Kuukausi sitten uutisoitiin maailmalla, että joukko AIDS-tutkijoita oli löytänyt länsi-Afrikasta simpanssin, josta AIDS oli saanut alkunsa. Tutkijoilla on ollut useita todisteita siitä, että HIV on ihmisen luoma virus.

Mutta nyt kun sitten mennään tuoreimpiin tietoihin tämän Malaysian airlinesin turmakoneesta, niin kyydissä oli peräti 108 AIDS-tutkijaa, joista kaikki tietenkin kuolivat, kun kone ammuttiin alas.

Oliko se siis sattumaa, että juuri se suihkukone ammuttiin alas, jossa oli kyydissä 108 AIDS-tutkijaa. Jolloin turmakone eksyi normaalilta lentoreitiltään useiden satojen kilometrien päähän Itä-Ukrainan ilmatilaan. Jossa jo kolme päivää aiemmin ilmatila oli suljettu kaikilta kaupallisilta lentoyhtiöiltä.
Vuonna 2007 Dr. Alan Cantwell sai 31. maaliskuuta 2007 sähköpostiviestin, jossa hän sai kuulla, kuinka AIDS olikin ihmisen luoma virus.


Sähköpostiviestin lähetti muuan lääkäri Sue Arrigo, jolla oli edelleen lääkärinoikeudet Kaliforniassa. 

Arrigo oli väittänyt joutuneensa aiemmin kidnapatuksi sekä raiskatuksi, että myöskin tappouhkausten kohteeksi vuonna 2004. 

Cantwell oli hämmentynyt tästä sähköpostiviestistä, että maailmalla oli ollut vain kourallinen terveysalan ammattilaisia, jotka olivat uskaltaneet ottaa aiheen julkisesti esille todisteiden kera. Heitä olivat mm. Robert Strecker MD, William Campbell Douglass MD, Eva Snead MD sekä Lenoard G Horowitz DDS.

Julkisuudessa yleisestiottaen kaikki heidän luentonsa sekä kirjajulkaisut ollaan jätetty vailla julkisten terveysviranomaisten (CDC, NIH, AIDS-järjestöt, valtamedia) huomion ulkopuolelle ja niputettu "salaliittoteorioiksi" sekä paranoidiseksi höpinäksi.

Dr. Arrigolla oli aiemmin ollut kokemusta CIA:n biologisen sodankäynnin asiantuntiana ja hänellä on myös ollut hyvin läheiset suhteet Yhdysvaltain hallinnon korkeimpiin virkamiehiin. 

Tämä kyseinen 31. maaliskuuta 2007 lähetetty sähköpostiviesti on alla tiivistettynä:


alancantwell@sbcglobal.net
31.03.2007, 8:32 PM, Sue Arrigo kirjoitti:

Tervehdys Dr. Cantwell,

Kiitoksia siitä, että teillä oli rohkeutta ottaa totuus pöydälle. Ent. CIA:lle työskennelleenä lääkärinä korkealla turvaluokituksella. Minä kirjoitin aikanaan vuonna 1991 DCI Websteriin kirjoituksen, jossa otin esille USA:n biologisen sodankäynnin asiat, joita suoritetaan siihen suunnatuissa biologisen sodankäynnin laboratorioissa.

Tein tuon sen jälkeen, kun sain käsiini vanhoja salaisia CIA:n Langleyn biologisen sodankäynnin tutkimuskeskuksen asiairjoja. Yksi asiakirja koski Bush vanhemman vaarallisia biologisten aseiden kauppoja Saddam Husseinin kanssa.

Kirjoitukseni koski myös sitä, että kuinka minun milestäni biolgisten aseiden tuotantolaitokset tulisi sulkea. Mutta itse asiaan... HIV virus luotiin Ft. Detrickin laboratoriossa. Noihin aikoihin minä kirjoitin tuon raportin, että maailmaneliittiin kuuluville henkilöille oli jo vuonna 1983 otettu käyttöön toimiva rokote HIV-virukseen.

Kaikki tämä josta kirjoitin on mielestäni rikos ihmiskuntaa vastaan ja tämän takia kaikki biologisten aseiden kehittämislaitokset tulisi sulkea lopullisesti. Se on myös rikos ihmiskuntaa vastaan, että HIV-virukseen on olemassa toimiva rokote vain tarkoin valitun eliitin käyttöön.

Kun samaan aikaan muut HIV-tutkijat yrittävät kehittää tällaista toimivaa rokotetta ja kuitenkin miljoonat AIDS-potilaat kuolevat kuitenkin aidsiin.Mutta arvuuttavin kysymys kuuluu. Oliko Itä-Ukrainassa alas ammutulla Malaysian Airlinesin lennolla NH17 näitä AIDS-tutkijoita, joilla oli tarkoitus tuoda todisteet pöydälle siitä, että AIDS on ihmisen luoma virus/tauti ? 

Tähän kysymykseen kun vielä vastaus löytyy aikanaan, niin päästään mahdollisesti vielä tämän kyseisen reittilentokoneen  alasampumisen AIDS-tutkijoiden murhamotiivien jäljille.