http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Trumpia kohti ampunut oli Blacrock yhtiön mainoksessa olleen miehen koululuokalla

USA:n Presidentinvaalien 2024 ehdokas Donald Trumppia kohti eilen ampunut Thomas Matthew Crooks oli oppilaana muutama vuosi sitten lukiossa, jossa toimi opettajana sijoitusyhtiö Blackrockin mainoksessa ollut opettaja.

Kyseisessä tv-mainoksessa vilahtaa myös Crooks.


Tällaiseen ohjelmointiin tarvitaan aina riittävän traumatisoinut henkilö, jonka lapsuus on ollut äärimmäisen traumaattinen ja siksi tämä kyseinen Thomas Matthew Crooks on ollut CIA:lle helppo ohjelmoida tuollaiseksi niin sanotuksi Mantsurian kandidaatiksi, jonka vielä USA:n salainen palvelu antoi kiivetä eilen sinne Trumpin tilaisuuden vieressä olleen rakennuksen katolle suorittamaan tehtävänsä.

Mutta vaikka tehtävä epäonnistui ja Trump jäi henkiin, niin tämän jälkeen siten Trumpia suojelleet toiset tarkka-ampujat ampuivat Crooksin hengiltä ja tämä tehtiin vain sen vuoksi, ettei hän jäänyt enää henkiin ja ei enää vaaranna tätä Trumpiin kohdistunutta CIA:n murhayritystä, koska ei voi enää antaa poliisille yhtään todistuslausuntoa.


Trumpin salamurhayrityksen motiivi on Ukrainassa

Tämä on aivan päivänselvää, että tämän eilisen Trumpiin kohdistuneen salamurhayrityksen poliittinen motiivi liittyy meneillään olevaan Ukrainaan sotaan ja koska Trump on jo julkisesti muutamia kuukausia sitten sanonut, että kuinka hän voisi lakkauttaa Ukrainan sodan vain parilla puhelinsoitolla, niin tämä on säikyttänyt nämä muutamat Ukrainan sodalla miljardien dollarien voittoja käärineet pankkiirit.

Ja kun nämä Illuminaatin mafiamiehet käyttävät sitä Ukrainaansa vain eräänlaisena pelilautana, jonne haluavat perustaa uuden kasaarivaltion, niin tästä syystä nämä kyseiset Wall Streetin pankkimafia pelurit eivät halua ottaa yhtään riskejä enää koko Ukrainan sodan jatkon suhteen, koska Ukrainaan on jo EU:n komission pääjohtaja Ursula von Leyeninkin toimesta luvattu vuoden loppuun mennessä uusi 50 miljardin euron laina.

Sekin 50 miljardia tulisi menemään näiden samojen Wall Street roistojen rahanpesuun.


Mutta samalla voit huomata vaikka käydessäsi siellä ruokakaupassa, että miten ne hinnat nousee vuodesta toiseen, niin tässä on ollut käynnissä Suomen valtion ja EU-maiden köyhdyttämisprojekti, jota ovat harrastaneet nämä valtionlainalla kikkailijat Wall Streetin ja Lontoon pörsseissä.

Euroopan Keskuspankki kun on yksityisomisteinen rahalaitos, eikä se ole siis mikään Suomen valtion hallinnoima rahalaitos.


Nämä tähdet EU:n lipussa ovat itseasiassa olleet kaiken tämän ajan kommunistisen järjestelmän tunnusmerkkejä.

Aivan samaa myös se tähti merkisti aikanan siinä Neuvostoliiton lipussa.


Mutta täällä taloudellisesti kurjassa Eurostoliitossa on nyt nähtävissä tämä sama talouden kehitys, mikä tapahtui silloin 80-luvulla Neuvostoliitossa.

Eli hinnat nousee ja joka  vuosi tarvitaan enemmän rahaa kauppaan ihan tavallisiin ruokaostoksiin, mutta siinä vaiheessa kun sen Euroopan Keskuspankin konkurssi häämöttää, niin pankkijärjestelmän kulisseissa on jo salaisesti sovittu digitaalisen valuutan sisäänajo.

Tästä on tiedotettu jo lukuisia pankkeja kuten Osuuspankkia ja Nordeaa sekä myös näitä muita Suomessa toimivia pankkeja. 


Nämä Euroopan unionissa valtaa pitävät elitistit ovat kuitenkin vuosittain käyneet näissä tietyissä salaisissa kokouksissaan, joissa tämän anglo-saksisen eliitin tulevaisuuden suunnitelmista puhutaan vain harvoille ja valituille, mutta EU:n kehitystä aiotaan ohjata tulevaisuudessa sellaiseen suuntaan, että todennäköisesti tämän EU:n talouden alasajon päättäisi jokin pankkeja alasajava taloudellinen kriisi, jonka seurauksena silloinen EU:n komissio ilmoittaisi lopulta silloisen EU:n komission puheenjohtajan kautta, että EU:n talous on pelastettava Saksan johdolla.

Tämä sitten johtaisi siihen, että Saksa perustaisi EU:n yhteisen valtionvarainministeriön, jonka kautta koko EU-maiden taloutta alettaisiin ohjaamaan.

Tämä sitten johtaisi myös EU:n yhteisen armeijan rakentamiseen, jonka tarkoitus olisi vielä laajentua aina sotilasdiktatuuriin asti, jonka seurauksena historia alkaisi jälleen toistamaan itseään ja se johti silloin 1939 II-maailmansotaan.

Mutta tämä III-maailmansota on taas Euroopan ja muslimien välinen sota, vaikka monet luulevat, että se olisi suuniteltu vain Euroopan ja Venäjän välille.

Venäjän valtiolla on tällä hetkellä mm. Ukrainassa öljy intressit, koska Venäläiset öljy-yhtiöt eivät salli Ukrainan Sevastopolin alueiden öljy-yhtiöitä päätymästä läntisien öljy-yhtiöiden käsiin.


Tämä on se pääsyy miksi USA:n tiedustelupalvelu CIA lähetti jo silloin vuonna 2014 Ukrainan nämä neuvottelijansa, jotka yrittivät saada väkisin hinnalla millä hyvänsä silloisen Ukrainan Presidentin pistämään nimensä alle EU:n ja Ukrainan väliseen assosiaatiosopimukseen, mutta koska Viktor Janukovits kieltäytyi sitä allekirjoittamasta, niin CIA lähetti shakaalit hänen peräänsä ja koska Janukovits selvisi ensimmäisestä murhayrityksestä hengissä, niin lopulta maasa järjestettiin CIA:n järjestämä vallankaappaus ja Puolalaisen NATO-kenraalin kouluttamat tarkka-ampujat alkoivat ampumaan hengiltä lukuisia Kiovan, Maidaninaukiolla leiriytyneitä mielenosoittajia ja tämä taas uutisoitiin, että Presidentti Janukovits määräsi armeijan ampumaan mielenosoittajia.

Tämä johti sitten siihen, että Janukovits lähti maanpakoon ja Ukrainassa puhkesi se sisällissota.


Aina Vatikaanista käsin jesuiittojen johtama CIA sitten pyrkii manipuloimaan lähes jokaisen maan poliittista järjestelmää, jotta nämä pankkiirien roistot saavat jokaisen maailmankolkan hallintaansa. Eikä nämä roistot tätä peliään tee rahan takia, vaan sen vuoksi, koska demoniset voimat hallitsevat heitä ja he ovat niin sokaistuneita tuosta vallastaan, että sen vuoksi toimivat näin mielipuolisesti yrittäen tuhota kaikki kilpailijat tieltään.