http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

EU:n komissio tarjosi Twitterille salaista nettisensuuri diiliä



Ursula von Leyenin johtama EU:n komissio on tarjonnut Twitterille salaista nettisensuuri diiliä.

Elon Musk taas iski taisin ja paljasti kuinka Twitterin johto oli syyttänyt Twitteriä (nykyisin viestipalvelu X) rikkomasta uusia internetin digitaalisia sääntöjä.


Missä vaiheessa hätäkakka on lentänyt tuulettimeen EU:n komission puolella ? 

EU:n komissiolla on selvästi nyt joku hätäpaska lentänyt tuulettimeen, kun siellä ollaan aivan selvästi hyvin paniikissa nykyisen Twitterin (viestipalveu X nykyään) avoimemmasta linjasta, jolloin tämä mielivaltainen esim. Youtube-sensuuri ei siellä päde samalla tasolla.

Euroopassahan toimii koko ajan internettiä valvovat sotilastiedusteluorganisaatiot aina Ruotsin FRA:ta (National Defence Radio Establishment) myöten. Mutta koska Euroopan unionia johtaa salaisesti Saksa, niin siellä on edelleen hyvin STASI-DDR ajat mielessä ja sen vuoksi he ovat käskyttämässä näitä muiden EU-maiden sotilasviranomaisia leikkimään Stasia omissa maissaan.

Siksi mm. EU-maissa toimii tälläkin hetkellä tämä salainen tarkkailulista Europolin ylläpitämänä EU-maiden toisinajattelijoista.

Tästä on ihan netissä julkinen raportti, kun se päivitettiin ETIAS asetuksella.

Europol on mm. viime vuosina kehittänyt toimintaansa, jolla se leveilee saavansa helpommin poistettua "terroristien propagandasivustojen poistamisen", mutta tässäkin asiayhteydessä terroristi sana on vähän väärä, kun kyseessä on EU:n kommunistista ja marxistista järjestelmää kritisoivien ihmisten perustavat sivustot, joiden tekstit saavat ihmiset lukemaan ensin näitä juttuja ja jotkut voivat ensin nauraa näille asioille.

Sen jälkeen sitten voi tulla se seuraava vaihe, jolloin näitä tekstejä vastustetaan, mutta lopulta sitten näille harvoille ja valituille käy lopulta se, että he saavuttavat ihmismielessään sen, että he kykenevät loulta ajattelemaan itsenäisesti. 

Näin ollen heistä tulee näiden EU:ta hallitsevien elitistien silmissä valtiollinen uhka ja tälle on sitten tämä valtaeliitti keksinyt sen sanan "terroristi".

Mutta sitten CIA lavastaa oikeita terrori-iskuja, joista se sitten syyttää milloin mitäkin ääriliikettä, vaikka näitä pommi-iskuja suorittaa mm. lähi-idässä koulutetut ISIS terroristit.


Mutta selvästi tämä internet-verkossa tapahtuva tietoisuuden tason nousu on saanut paskan näiden elitistien housuihin ja siitä he nimittävät mm. kyberuhkaksi.

He kun ovat kauhuissaan, että kuinka erityisesti tämä työttömäksi heitetty lauma ihmisiä alkaakin yhtäkkiä ajattelemaan omilla aivoillaan ja pystyvät jopa laittamaan sen viinapullonsa korkin kiinni ja kun tällaiset entiset työnorjat tajuavat sen, että heille on jätetty se työttömän kotona istujan rooli, niin älykkäimmät heistä tajuaa, että tämä kaikki peli on vielä muutettava takaisin oikeudenmukaiseksi järjestelmäksi.

Joten kun me tulevaisuudessa vielä rakennamme tämän maan uudelleen, niin se tulevaisuuden kultainen aikakausi ei voi enää  toimia niin, että täällä on näitä miljoonarahoillaan loisivia parasiitteja harjoittamassa tuota ihmiskauppaansa pankkijärjestelmiensä avulla, vaan se aikakausi lopettaa kokonaan tämän ihmisorjuuden, koska me ihmiset julistaudumme jokainen itsenäisiksi ihmisiksi, joilla säilyy itsemääräämisoikeus, jonka nämä sairaat teknokraatit aikovat meiltä kaikilta riistää.

Mutta jos tuolla sitten joskus vuonna 2050 vielä se joku ihminen tuolla haluaa mennä sinne terveyskeskukseen asentamaan sen silloisen tehokkaan kvanttiteknologialla toimivan Intelin mikrosirun päähänsä ja asettua sinne läheiseen älykaupunkiin asumaan, niin se on sitten heidän elämää ja nämä sen ajan ihmiset, jotka tuohon suostuvat julistetaan miltei kyborgeiksi.

Mutta me ihmiset, joilla on sielu sekä tunteet ja älykkyys sekä viisaus tietämme sen, että me emme anna ruumiimme näiden seonneiden ja hullujen teknokraattien käsiin, koska meidän kehomme ei ole kaupan ja tähän tarvitaan vain tieto siitä, että sinulla on oikeus kehoosi jo ihan YK:n yleismaailmallisessa julistukessa.

Mutta huom. roboteilla ei ole oikeutta omaan kehoonsa, koska heiltä puuttuu jo se sielu. Että onneksi valtiot eivät vielä ainakaan ole ihmisiä lähtenyt julkisesti kloonaamaan.

Tämä näiden Illuminaatien taistelu keskittyy miltei vain ja ainoastaan taisteluun ihmisten mielestä, joka on edelleen kaapattu mm. viihdeteollisuuden toimesta ulkoisten ärsykkeiden kuten televisio, elokuvat, media. Joilla ihminen ohjelmoidaan olemaan siinä tilassa, jolloin hänen tietoisuutensa pysyy tuossa valtiovallalle turvallisessa valveunessa, jolloin näistä ihmisistä ei muodostu valtiovallalle mitään ulkoista tai sisäistä uhkaa.

Mutta tällä teollistumisen aikakautena nämä elististit tiedostivat jo silloin 90-luvun alussa kuinka Internet mullistaisi sekä työn teon, että asettaisi myös suuren riskin siihen, että tietomäärä lisääntyisi, kun lukuisa joukko ihmsiä pystyisi yhtäkkiä ilmaisemaan omia mielipiteitään verkossa, kun vielä ennenvanhaan kirjastoissa oli tämä tiedonsaannin maniupulatio, jolla voitiin kontrolloida tietojen leviämistä.


Talouden nollakasvuhanke taas alkoi vuosikymmeniä sitten, joka oli seuraus länsimaiden tuotannon siirtämisestä halvempiin maihin.

Eli tämä siis tarkoittaa sitä, että tämä Suomessakin lisääntyvä massatyöttömyys on täysin poliittisesti harjoitettu hanke, jonka tarkoituksena on luoda miltei satojatuhansia työttömiä lisää joka  vuosi ja tämän työttömyyden seurauksena erityisesti työelämästä työttömäksi jääneet miehet tarttuvat hyvin helposti viinapulloon, jolla yrittävät saada itselleen lohtua, joka taas johtaa yhä enempiin avioeroihin ja perheiuden hajoamisiin.

Tämän vuoksi ydinperhe yritetään tuhota Euroopassa keinolla millä hyvänsä, koska toimiva perheinstituutio taas on uhka Uuden Maailmanjärjestyksen poliittiselle ja mielivaltaiselle agendalle.

Mutta oletkos miettinyt sitäkään, että miksi Euroopassa on aina enemmän miehiä työttömänä kuin naisia ? 

Tämä johtuu juurikin alkoholin sosiaalispoliittisista vaikutuksista.

Suomen terveydenhuollon menot olivat jo vuonna 2020 yhteensä 22,9 miljardia euroa ja ne kasvoivat vuodesta 2019 peräti 3,6 prosenttia.



Eli se on viinaa, tupakkaa ja huumeita yhä enempiin suihin ja eivät nämä ongelmat minnekään maton alle lakaisemalla katoa.

Koska nämä ongelmat ovat aina traumaperäisiä tunne-elämään liittyviä ongelmia, joiden syyn löytäminen ja käsittely lopulta johtaa siihen, että niistä voi lopulta parantua.









.