http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 14. toukokuuta 2024

Tulisiko edelleen koronarokotettuja bussikuskeja päästää rattiin ? Nyt Pietarissa nähtiin yksi kuolon uhreja vaatinut tapaturma


Eipä ole vielä yksikään viranomainen juuri missään kyseenalaistanut liikenneturvallisuutta joukkoliikenteessä mitä tulee näihin linja-autokuskeihin, jotka ovat hakeneet itselleen ne tutkitut ja turvalliset.

Että mitäs jos kesken bussin ajon se koronarokotteen grafeeni tukkeuttaa heidän sydämen ja iskee vakava sairaskohtaus kesken ajon, niin silloin voi linja-auto ajautua aina jokeen, kuten kävi Pietarissa 4 vuorokautta sitten.

Bussin kiemurtelu ennen jokeen uppoamista vielä viestii siitä, että kuljettaja sai kesken ajon sairaskohtauksen ja kuljettaja oli tainnut saada siihen tarvittavat korona sputnik rokotteensa ? 

Viranomaisten mukaan yhdeksän ihmistä saatiin pelastettua, joista kuusi ihmistä toimitettiin sairaalahoitoon. Mutta kun kyydissä oli 20 matkustajaa, niin kuolonuhreilta ei vältytty.

Koronarokottamattomia lentäjiä on viime vuosina etsitty eteenkin varakkaan miljardöörieliitin toimesta, koska he eivät halua vaarantaa omaa henkeään sillä, että jos jonkun yksityisjetin pilotti saisi sairaskohtauksen kesken lennon, kun ei sen jälkeen enää välttämättä koneessa olisi enää yhtään lentotaitoista ihmistä.

Mutta aivan samanlainen aikapommi ovat nämä joukkoliikenteessä työskentelevät koronarokotetut linja-autokuskit. Siinä ei tarvitse kuin keskellä moottoritietä joku kuljettaja saa sen koronarokote slaagin, niin siinä voi tulla myös niitä kuolonuhreja matkustajissa ja vaikka asia on edelleen hyvin vakava, niin sen sijaan että turvaisimme joukkoliikenteen liikenneturvallisuuden koronarokotteen vaarojen osalta, niin Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos (THL) on hiljaa, terveysministeriö on hiljaa, valtioneuvosto on hiljaa kaikesta siitä mitä tulee näihin koronarokotevaurioihin, koska edelleen ne koronarokotteella tapetut ihmiset on piilotettu pois Suomen virallisista kuolintilastoista, joka on selvästi ollut salainen määräys.

Sekin tulee kuitenkin vielä jossain vaiheessa olemaan sellainen pommi ja shokki monille ihmisille, jotka väkisinkin jo siinä vaiheessa pakottaa nämäkin rokotteille alistuneet ihmiset viimein avaamaan silmänsä tältä hiljaiselta kansanmurhalta.



Lääkejätti Pfizer taas on jäänyt nyt kiinni siitä, että se tarjosi yhteistyökumppaneilleen taas tätä vaaratonta suolaliuos rokotetta koronarokotteena.

Lähde: ILTALEHTI