maanantai 6. huhtikuuta 2020

Maailman väestön sirutusprojekti etenee - WHO suunnittelee ID2020 järjestelmää

ID2020 Alliance' Will Combine Vaccinations & Implantable ID ...

Maailman terveysjärjestö WHO juonittelee tällä hetkellä jo täyttä häkää kulisseissa ID2020 järjestelmäänsä, jonka tarkoituksena on tuoda koko maailman väestölle ns. digitaalinen identiteetti.

Operaation rahoituksesta vastaavat monikansalliset yhtiöt kuten Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Aventis, Sanofi-Pasteur, rokoteyhtiö GlaxoSmithKline, Exxon, Rio, Tinto, Pzifer, Merck, Novartis.

Bill Gates leaving Microsoft board represents an end of an era ...

Bill ja Melinda Gatesin yhtiö myös on syytänyt rahaa tähän hankkeeseen jo miljoonia.

Pelkästään WHO:n kumppanitoimijoihin kuuluvat rokoteliitto GAVI, Global Fund rahasto, UNITAID, ja Partnes in Heath.ID2020

Tämä ID2020 hanke on jo se pedon merkki, josta raamatussakin varoitetaan, kuinka ihmiset tulisivat jossain vaiheessa ottamaan sen joko käteensä tai otsaan.

Mutta tässä ID2020 ohjelmassa keskitytään pääosin ihmisten digitaaliseen seurantaan.

ID2020 esittelyssä jo kerrotaan, että hän joka ei suostu ottamaan tätä digitaalista identiteettiä itselleen, eli tod. rokottamaan itseään jollain rokotteella tai ottamaan mikrosirua itseensä, niin jäisi tulevaisuudessa kaiken koulutuksen ja terveydenhuollon sekä sosiaaliturvan ulkopuolelle.

Silloin et voisi edes äänestää tai maksaa digitaalisesti, etkä edes matkustaa rajojen yli, jolloin myös vapaa liikkuvuus olisi kiellettyä heiltä, jotka kieltäytyisivät mikrosiruttamasta itseään.

ID2020 projektilla on suora yhteys YK AGENDA 21:n kanssa, joka on maailman väestön vähennys, eli depopulaatio.

Massachusetts Institute of Technology (MIT) on jo kehittänyt rokotteen mukana annettavan näkymättömän musteen, joka on identiteettitunniste, joka osoittaisi älypuhelimeen liitettävän sovelluksen kautta mm. sen, että onko lapsi rokotettu.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö ovat jo rahoittaneet tulevan koronarokotteen, jossa on tämä nanosiru sisällä odottamassa. Mutta se onkin sitten liikesalaisuus, josta Gates ei halua julkisesti puhua.Saksan hallituksella on tälläkin hetkellä hallussaan 17 sivuinen salainen asiakirja, jossa kerrotaan että kuinka tämä koronapelko on täysin tietoisesti lietsottu, jotta saataisiin kansallinen skenaario tämän seuraavan vaiheen alkamiselle.

Yhdysvalloissa kerrottiin jo, että Bill Gates ei kuitenkaan anna rokottaa lapsiaan.

Se johtuu siitä, ettei hän halua heistä tulevan hallituksen digitaalisia koekaniineja.Bill Gates - Massatapahtumat tulevat olemaan kiellettyjä, kunnes saamme rokotteen valmiiksi

Bill Gatesilla ja näillä muilla Deep Staten roistoilla on nyt kiire saada se rokote valmiiksi ja Gates itse ilmoitti julkisesti, että massatapahtumat tullaan kaikki kieltämään niin pitkään, kunnes se rokote saadaan valmiiksi.

Tedros Adhanom Ghebreyesus: The Ethiopian at the heart of the ...

WHO:n nykyinen johtaja on entinen terroristi

Maailman terveysjärjestö WHO:n johdossa toimii nykyään entinen terroristi Tedros Adhanom Ghebreyesus, joka kuului aikanaan Etiopialaiseen Liberation Fontin (TPLF) terrorijärjestöön.

Ethiopian Registar kuvailee, että tätä Etiopian ihmisten vallankumouksellinen demokraattinen rintama (EPRDF) käytettiin peitenimenä sikäläisen vähemmistöhallituksen terrorisminvastaisissa lainsäädännöissä sekä yrittäen tukahduttaa poliittista vastarintaa.

Etiopiasta on tehty jo Kiinan kaltainen valtontayhteiskunta, jonka terveysministerinä ja ulkoministerinä Adhanom toimi 2005-2016 välisinä aikoina.


Hänen ollessaan terveysministerinä Etiopiassa tapahtui maassa peräti 2,5 miljoonan ihmisen harvennustalkoot, jotka saatiin aikaiseksi rokotteilla sekä kemikaaleja sisältävillä injektioilla.

Etiopialainen väestörekisteri raportoi jo vuonna 2008, että paikallisen väestön populaatio saatiin pysymään 17,2 miljoonassa. Kun muuten se olisi kasvanut jo 19,6 miljoonaan.

WHO:n johtoon nimettiin myös Zimbabwesta tuttu diktaattori Robert Mugabe ja koska hän oli historialtaan ns. paha mies, niin hänet nimettiin sitten tietenkin WHO:n hyväntahdon lähettilääksi.

Eliitti kääntää satanisteina aina kaiken toisinpäin mitä he todellisuudessa tarkoittavat.

Mutta tosiaan tämä koronavirusepidemia on jo tälle eliitille tekosyy ottaa käyttöön jo nämä kasvojentunnistusohjelma maailmanlaajuisesti.

Olen kuullut luotettavalta lähteeltä tiedon, että tämä talouden alasajava koronaepidemia operaatio kestää yhteensä 6 kuukautta, joten heinäkuun loppuun asti täytyisi kaikkien vielä kestää tätä WHO:n johtamaa pelleilyä ja fasismia.

Itse nämä elitistit aina Vatikaanin johdolla aikoisivat nyt ottaa jo kovat keinot käyttöön ja saada väkisin aikaiseksi sen jälkeen Uuden maailmanjärjestyksen tavoitteita kuten globaalin maailmanvaluutan, jota jo suunnitellaan kulisseissa esiteltäväksi todennäköisesti jo heinäkuussa 2020.

Heidän suunnitelmiinsa kuuluu koko fyysisen rahajärjestelmän tuhoaminen. Minkä takia euro sukeltaa nyt jo syvällä.

Bill Gates | Biography, Microsoft, & Facts | Britannica

Bill Gatesista vitsaillaankin jo nyt, että miten tällainen mies voidaan päästää rokotteineen maailman näyttämöille pääasiantuntijaksi sekä valheelliseksi rokotemessiaaksi, joka on joutunut toimimaan virusten kanssa jo Windows 95 käyttöjärjestelmästä asti.Sitten kun muutaman viikon tai jopa kuukauden päästä kun Bill Gates tulee puhumaan maailman ihmisille sinä rokotemessiaana, niin hänelle on jaettu ne nuotit ylempää.

Hänestä nyt yritetään tehdä sitä rokotemessiasta, joka pelastaisi koko ihmiskunnan tältä koronalta. Mutta ihmiset eivät nyt ymmärrä, että tämä koronaepidemia on pelkkä kulissi monelle muulle asialle, kuten CIA:n ja Mossadin tiedustelupalvelun salaiselle PROJECT ZEPHYR operaatiolle, johon kuuluu koronaepidemia yhdeksi sivuvaiheeksi, jolla harhautetaan maailman väestöä, jotta he uskoisivat että käynnissä olisi myös talousjärjestelmän tuho.

Tuon tunnustuksen tehnyt David Goldberg madalsi vielä ääntään jollain audio softalla, että hänellä ei ollut eläessään noin matala ääni.

Hän sanoi tuolla tunnustuksellaan, että liikaa ihmisiä on herännyt maailmalla ja he ovat heränneet sionismiin. Eli nähneet tämän salaisen maailmanhallituksen juonet.

Jossain vaiheessa hän puhuu tällaisesta virusepidemiasta, joka alkaa vuonna 2020, jonka varjolla tiedustelupalvelut yrittävät tappaa kaikki käsiinsä saaneet toisinajattelijat maailmalla, etunenässä Amerikassa. Hän arveli ajankohdaksi joulukuuta tai talvea 2020.

Goldberg väittää, että pelkästään Amerikassa tällä salaisella tappolistalla olisi jo yli 15 miljoonaa amerikkalaista.

Nämä dokumentit ja asiakirjat, joista Goldberg luki näitä olivat Valkoisen talon salaisia asiakirjoja.

Hän puhui myös kolmen päivän pimennyksestä (3 days blackout) sekä siitä, että kuinka nämä ihmiset oli laitettu kahdelle listalle kevyelle ja rankemalle. Toisille annettaisiin tappava virus ja toiset taas jopa kidnapattaisiin ulkomaille.

Goldbergin mukaan nämä ihmiset ovat päätyneet tappolistalle, koska he muodostavat Israelin valtiolle suuren opposition, joka estää heitä toteuttamasta Uutta maailmanjärjestystä.

Stephen Miller – Wikipedia

Goldberg puhuu myös miehestä Steven Miller, joka kuulemma Twiittaa Trumpin twiitit pääosin.

Goldberg kertoi vielä, että häntä seurattiin jo tuohon aikaan outojen ajoneuvojen toimesta, jotka varjostivat häntä.

Hän sanoi, että tämä operaatio tultaisiin viemään seuraavalle tasolle.

Että nyt kun Trump on lähettänyt Eurooppaan nämä KORONA TASK FORCE joukot, niin luuletteko edelleen, että ne ovat tulleet tänne pidättämään Illuminaateja ? 

Tiedän nyt jo yhden tapauksen, että Suomessa on yksi n. 40 vuotias mies, joka on kartalla näistä asioista teholla "koronan" vuoksi.

Koronaepidemia on peiteoperaatio tälle toiselle peiteoperaatiolle.

Goldbergin mukaan Israelin suunnitelmana on saada maailmanhallitus aikaiseksi ja yrittää eliminoida kaikki nämä ihmiset, jotka kuuluvat oppositioon.

Hän myös puhuu, että kuinka tähän peiteoperaatioon kuuluu tämä peitetarina siitä, että kuinka näiden ihmisten täytyisi kuolla, koska talousjärjestelmä tuhoutui ja tuli virus joka heidät tappoi.

Ruokakriisi syntyisi myös ja monia ihmisiä kuolisi miljoonittain maailmalla. Jonka jälkeen eliitti sitten maailmalla sanoisi, että nyt meidän täytyy perustaa maailmanhallitus.


Facebookille työskennellyt David Goldberg vuoti tämän PROJECT ZEPHYRIN julki joitain vuosia sitten ja kuoli sitten vuonna 2015 juoksumatolla, kun "ihan yllättäen" kuulemma kompastui ja yllättäen löi päänsä lattiaan.

Tämä puhe oli jollain hänen nettisivullaan, joka aika pian poistettiin. Mutta joku oli ehtinyt nauhoittaa sen ja siksi se löytyy edelleen Youtubesta.

Uskoisin, että tämä myöhemmin nettiin lisätty video on disinfoa, koska siinä kerrotaan tämä kuolinvuosi väärin sekä tuohon David Goldbergin väliin on lisätty E. kirjain. Jollaista taas googlella on hyvin vaikea löytää mistään.

Disinformaation kuvaan kuuluu aina se, että tieto yritetään hajauttaa useisiin eri palasiin, jotta sen tutkijat eivät enää löytäisi totuuden jyville.Niille jotka tietävät, että äänenmuokkaus on mahdollista tietokoneilla, niin esimerkiksi ilmainen Winamp mahdollistaa sellaisen, joista yksi sovellus on sellainen kuin Pacemaker.

Tuolla kun alentaa tämän Goldbergin äänen alas Pacemaker sovelluksella, niin kuulee lopulta, että se ääni sopii yhteen 100 % tuon kanssa, joka on tuolla paljastus ääninauhalla. Eli sama mies kysessä.Vaikka tuolla videolla väitetään, että mies kuoli vuonna 2019, niin ei pidä paikkaansa.Wikipedia sivu kertoo totuuden hänen kuolinpäivästään, joka oli vuonna 2015.

Tosiaan MOSSAD ja CIA ajavat melko vainoharhaisesti tuollaisia operaatioitaan läpi, joissa heille on annettu ylempää mielivaltaisia operaatioita yli 15 miljoonan amerikkalaisen surmaamiseksi.Entinen FBI:n päällikkö Ted Gunderson, jonka väitettiin muutama vuosi sitten tehneen itsemurhan väitti joitain vuosia sitten, että kuinka niissä jenkkien FEMA keskitysleireillä olisi jo giljotiineja hommattu n. 30 000 kpl odottamassa tositoimia.

Tuolloin vuonna 2010 joku sotilas oli kuullut, että niitä giljotiineja pidetään varastoituneena myös Saksassa, joita aiottaisiin käyttää eurooppalaisten teloittamiseen.

Eli tämähän käytännössä tarkoittaisi sitä, että Saksa olisi valmistellut keskitysleirit Uuden maailmanjärjestyksen vastustajille Euroopassa.

Kuten olen täälläkin jo vuodesta 2005 lähtien kirjoittanut ja kertonut siitä, sekä yrittänyt varoittaa ihmisiä, että tämä Uusi maailmanjärjetys ei ole mitään leikkiä.

Se on kyllä näille sitä ajaville psykopaateille puhdasta peliä, jossa he pelaavat koko ajan miljoonien ja kohta jopa miljardien ihmisten hengillä.

Heidän ainoa aseensa sinua vastaan ovat pelko sekä sen levittäminen sekä köyhyys, koska nämä pankiiriloiset ovat onnistuneet ryöstämään koplalleen jo yli 95 prosenttiset rahavarat sekä omaisuuden tästä koko pallon varallisuudesta.

Joten me muut 99,99 % muusta maailman ihmisistä joudumme tulemaan toimeen sillä lopulla 5 prosentilla. Että ilmankos täällä onkin niin paljon köyhyyttä. Ilmankos täällä näkee Afrikan väestö nälkää.

Heillä on nyt kovat aikeet mielessä, koska he yrittävät saada keinolla millä hyvänsä toteutettua tämän globalistisen tavoitteensa koko maailmanväestön harventamiseksi, jotta lopulta jäisi enää jäljelle tuo 500 miljoonaa sitkeetä orjaa, jotka joutuisivat lopulta alistumaan feodalistiseen, fasistiseen ja totalitaristiseen orjuuteen mikrosirutettuna, rokotettuna orjina.

Mutta ei tätä peliä olla vieläkään hävitty.

Jos sinulla on valon puolen kanssa tehty sopimus, jonka kuka tahansa voi tehdä, niin myös tuo palloliittouman porukka kyllä suojelee teitä, jos teillä on sopimus heidän kanssaan tehty, jonka voi jokainen tehdä ihan tietoisella mielellään.

Heillä ei kuitenkaan valitettavasti riitä oikeudet siihen, että tunkisivat aluksillaan tänne Tellukselle ja löisi elämän virrat näistä psykopaateista irti. Muuten he saisivat karmaa.

Mutta muuten Valon galaktisen liiton Palloliittouman alukset ovat viime aikoina olleet hyvinkin aktiivisia tällä planeetalla, koska ilmakehäsäkin on nyt jotain outoa, kun siellä on jo 40 Hz gammasäteilyä havaittu ilmakehässä.Se varhain sunnuntaina pidetty maailmanlaajuinen meditaatio onnistui lopulta kohottamaan tämän planeetan energioita ja tämä valomäärä on jo niin suuri, että se on laittanut myös jarrua tämän varjohallinnon toimiin.

He kun ovat satanisteja ja tehneet pimeyden kanssa sopimuksen, niin he eivät kestä edes päivänvaloa, koska heidän on toimittava vain öisin.

Sen takia myös vapaamuurarit pitävät niitä rituaalejaan vain lähinnä täydenkuun aikoihin keskellä yötä klo 3.00 aikoihin.

Joten joutuu siinä yksi jos toinen yritysjohtaja vetämään siihen piriä (amfetamiinia) naamariin, että jaksavat seuraavan aamun aamupalaveriin.

Mutta harrastuksensa kullakin.

Joka tapauksessa Suomenkin hallitus ei ole oikein ihan täysin kartalla, että mikä tässä virusepidemia operaatiossa on homman juoni.

Kun Suomen Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos THL sai taas tiskin alta miljoonien eurojen lobbausrahaa niihin tuleviin koronarokotteisiin, joista he eivät ole vielä uskaltaneet kertoa julkisuuteen.

Rokotevalmistaja GalxoSmithKline antoi heille vuosina 2009-2010 peräti 6 miljoonan euron lobbausrahaa sikainfluenssarokotteisiin, joita hulluimmat Suomen kansalaiset jonottivat oikein telttaillen paikallisten terveysasemien edessä ja moni sai itselleen vaarallisia tauteja siitä sivuvaikutuksina kuten narkolepsian.

Mutta homma on niin, että tuota koronapiikkiä ei missään tapauksessa tule ottaa, ellei halua tehdä itsestään Bill  Gates ja Melinda Gatesin säätiön orjaa. Koska rokotatte siinä itseenne nanokokoisen mikrosirun, jolla on jo suora yhteys siihen 5G verkkoon.

Sitten olisitte osa tätä ID2020 hanketta kävelevinä vihanneksina.

Mutta totta tosiaan elämme silti vapaan tahdon planeetalla, että jos haluatte piikille, niin teillä on tosiaankin vapaus valita, että otatteko tuon pedon merkin 666, vai ettekö ?

Valintanne on teidän.

Bill Gates tulee jonkin tovin kuluttua esittelemään sen koronarokotteen maailmalle, jota THL alkaa sitten täällä lobbaamaan Suomessa eteenpäin valmiuslain avulla.

Mutta sinne päättäjille pieni vinkki ja tieto, että PAKKOROKOTUS valmiuslainkin aikana on SOTARIKOS. Että joudutte vielä Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen, jos yritätte altistaa Suomen väestön pakkorokotuksille.

Se on sotarikos.

Tämä koronapiikki on valmistettu samassa paikassa, jossa tuo viruskin on laitettu alulle. Eli englannin, surreyssa sijaitsevassa Pirbright Instituutissa.

Pirbright instituutti on jo rokottanut sikoja testatakseen tätä heidän luomaansa rokotetta.

Lähde: Riika Söyring blogi