sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Rachel Chandler Epsteinin saaren seksiorjasta jenkki julkkisten prostituoiduksi

 


Kuvassa näkyy nuori nainen, jonka nimi on Rachel Chandler.

Hän toimi aikanaan Jeffrey Epsteinin saarella lapsiseksiorjana, jonka jälkeen hänestä tehtiin USA:n julkkisten hovi prostituoitu.

Tässä hän poseeraa räppäri Eminemin kanssa ja oikealla USA:n ex Presidentti Bill Clintonin kanssa. 

Rachel Chandler (kuvassa) on syntynyt vuonna 1988 ja hän kuuluu erittäin varakkaaseen sukuun, joka on yksiä Los Angeles Times lehden omistajia.



Hänet kasvatettiin jo lapsena lapsiseksiorjaksi eliitille. Hän valmistui vuonna 2005 Brentwoodin yksityiskoulusta Los Angelesissa ja sen jälkeen hän aloiti työnsä Standard Hotellissa, New Yorkissa, jossa hänet pistettiin myymään itseään tunnetuille julkkiksille.

Chandler meni myöhemmin vuonna 2012 naimisiin hyvin vanhaan Irlantilaiseen Illuminati-sukuun kuuluvan Tom Guinessin kanssa. 


Tässä alla keskellä Chandler taas poseeraa Puff Diddyn kanssa, joka tällä hetkellä jenkeissä lähellä joutu kaltereiden taakse.

Mutta koska P. Diddy pitää hallussaan nyt niin paljon salaisuuksia, jotka liittyy USA:n levytysteollisuuden pedofiilirinkeihin, joita hän todennäköisesti myös itse pyöritti. 

Niin voi olla, että lähikuukausina tai  vuosina P. Diddylle vielä käy sama kohtalo, kuin Jeffrey Epsteinilla. Eli löytyy ehkä myös kuolleena sellistään.


Floridan poliisi on jo tehnyt ison ratsian P. Diddyn huvilalle ja Diddyä kuulemma nyt uhkaa pitkä vankeustuomio mm. osallistumisesta ihmiskauppaan. 


Lähteet: https://twitter.com/FrankieDoodie/status/1722639153009917961

https://savingthechildrengroup.org/blogs/f/presenting-rachel-chandler-aka-child-handler