sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Lapsiensa psyykelääkityksestä kieltäytyneitä vanhempia rangaistaan lastensuojeluilmoituksella



Lääketeollisuuden jätit (BIG PHARMA) ovat keksineet kovat keinot, jolla suojata lapsiin kohdistuvia psyykelääke markkinoita. 

Joten jos joku vanhempi kieltäytyy myrkyttämästä lapsiaan psyykelääkkeillä niin siitä seuraa rangaistuksena lastensuojeluilmoitus. 

Näin myös yksityisten lastenkotien lapsikauppaa harjoittavat tahot saavat helpommin myytyä uusia lapsia psykiatrisiin lastenkoteihin. Sillä tässä puhuu suuri lääketeollisuuden raha myös näiden yksityisten lastenkotien toiminnassa, milloin kyse on psykiatrian alla toimivista lastenkodeista.

Lisäksi myös useilla lapsilla diagnotisoitu ADHD on yksiä psykiatrian suurimpia huijauksia. Koska tällaista tautia ei oikeasti ole edes olemassa.



Tunnettu yhdysvaltalainen neurologi Fred Baughman on yksi niitä harvoista, jotka ovat uskaltaneet kertoa totuuden koko BIG PHARMA:n ja psykiatrian ADHD- teollisuudesta.


Baughman menetti itse toimilupansa, kun kritiikki kasvoi aikanaan liian suureksi häntä kohtaan. Lääkinnän alalla on tasapuolisia testejä sairauksien havaitsemiseksi. Jos henkilöllä on diabetes, on verensokeri korkealla. Jos on syöpä, niin voidaan havaita epänormaaleja elimiä jne. 

Psykiatriassa istutaan sen sijaan suljetussa huoneessa ja äänestetään uusia sairauksia usein kädennostolla. Mitään näin syntyneistä "sairauksista" ei voida testata tai havaita objektiivisesti. Ainoa asia jonka mukaan edetään, on käyttäytyminen. 


He kutsuvat tätä häiriöksi, mutta tarkoittavat sairautta. Miltei kaikkea on sitten nykypäivänä hoidettava lääkkeillä. Kun kyse on tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöksi määritellystä ADHD diagnoosista, niin siihen riittää jos lapsi liikuttelee käsiä ja jalkoja, ei kuuntele, puhuu paljon, ei leiki hiljaa, keskeyttää muita ja vielä jotain muuta, sopii se jo puoleen väestöstä.


Lähetteet nuorisopsykiatrialle ovat kasvaneet Suomessa

Viime vuosina lähetteet nuorisopsykiatrialle ovat kasvaneet huomattavasti ja tämän taustalla on nuoriin lapsiin kohdistettu ADHD -lääkitys joka aloitetaan yleensä jo 7-10 vuoden iässä.


Helsingin Diakonissalaitoksella 300 000 euron palvelusopiomus huostaanotoista 


Helsingin Diakonissalaitoksella on tehty palvelusopimus, jonka ehtona se vaatii intessiivihoitona noin 300 000 euroa maksavan huostaanoton laitokseensa, vaikka lapsen vanhemmissa tai kotioloissa ei olisi havaittu puutteita.  

Mutta lain mukaan terveiden lasten pakkolääkitseminen voidaan katsoa kemialliseksi väkivallaksi (Lastensuojelun käsikirja).


Lähde: http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/lapsensa-psyykelaakityksesta-kieltaytyvaa-rangaistaan-lastensuojeluilmoituksella