keskiviikko 30. syyskuuta 2015

ADHD yksi psykiatrian suurin huijaus


Tunnettu yhdysvaltalainen neurologi Fred Baughman on yksi niitä harvoista, jotka ovat uskaltaneet kertoa totuuden koko BIG PHARMA:n ja psykiatrian ADHD- teollisuudesta.

Baughman menetti itse toimilupansa, kun kritiikki kasvoi aikanaan liian suureksi häntä kohtaan. Lääkinnän alalla on tasapuolisia testejä sairauksien havaitsemiseksi. Jos henkilöllä on diabetes, on verensokeri korkealla. Jos on syöpä, niin voidaan havaita epänormaaleja elimiä jne. 


Psykiatriassa istutaan sen sijaan suljetussa huoneessa ja äänestetään uusia sairauksia usein kädennostolla. Mitään näin syntyneistä "sairauksista" ei voida testata tai havaita objektiivisesti. Ainoa asia jonka mukaan edetään, on käyttäytyminen. 

He kutsuvat tätä häiriöksi, mutta tarkoittavat sairautta. Miltei kaikkea on sitten nykypäivänä hoidettava lääkkeillä. Kun kyse on tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöksi määritellystä ADHD diagnoosista, niin siihen riittää jos lapsi liikuttelee käsiä ja jalkoja, ei kuuntele, puhuu paljon, ei leiki hiljaa, keskeyttää muita ja vielä jotain muuta, sopii se jo puoleen väestöstä.


"Uusien psyykkisten lääkkeiden markkinointi on siis loistava juoni".

Tohtori Baughman on toiminut neurologina monta vuotta ja huomannut ja dokumentoinut itse todellisia orgaanisia aivosairauksia. Hän kertoo, että yli kymmenen miljoonaa lasta saa psyykelääkitystä USA:ssa, mikä on n. 20 % kaikista koululaisista. Jos ADHD ei ole kuitenkaan orgaaninen sairaus, jonka Baughman itse päättäväisesti kieltää koska on tutkinut monet, tarkoittaa se sitä, että käytetään voimakkaita riippuvuutta aiheuttavia huumeita parantaakseen poikkeus aivoissa, jota ei ole. 

Se merkitsee käytännössä puhdasta myrkyttämistä, mikä aiheuttaa vahinkoja kaikissa tapauksissa. Myrkylliset lääkeaineet mm. syövyttävät aivoja ja pahimmillaan aivot eivät enää koskaan palaudu ennalleen. Sivuvaikutuksia tulee sataprosenttisesti. Kaikista tulee ns. personallisuusmuutoksia. 

Health Canada on raportoinut yli 30 aivohalvaustapausta ja 12 kuolemantapausta nuorilla lapsilla. 

USA:n terveysvirasto FDA on raportoinut 51 kuolemantapausta, aivohalvausta ja sydänongelmaa. Voitko kuvitella tilannetta, että nuoret lapset saavat aivohalvauksen ?


Eräs tavallisimmista ADHD diagnoosiin määrätyistä psyykelääkkeistä on miltei puhdasta amfetamiinia. Lääkkeen nimi on Adderall. Kiehtovaa Adderallin suhteen on, että sitä aikoinaan käytettiin laihdutusaineena aikuisille, Obetrol nimellä. Aine oli kuitenkin niin vahvasti riippuvuutta aiheuttavaa, että se jouduttiin vetämään kokonaan pois markkinoilta. Nyt sitä syötetään pienille lapsille ympäri maailman. 

Tohtori Baughman teki itse tutkimuksen ja löysi 160 kuolemantapausta seitsemän vuoden sisällä ADHD lasten joukosta. Ne oli raportoitu vapaaehtoisesti Med-Watch:iin, mikä on n. 1 % kaikista lääkevirasto FDA:n mukaan. 

USA:ssa halutaan nyt testata kaikki koululapset ohjelman puitteessa jonka nimi on TeenScreen. Sen ovat perustaneet lääketehtaat ja maksetut psykiatrit. Tällä hetkellä kampanja on kuitenkin vielä jäissä. 


"He eivät ole tyytyväisiä vaatimattomaan kehitykseen koululaisten psykiatrisessa myrkyttämisessä, joten he haluavat sitten tehdä testauksen pakolliseksi kaikissa USA:n kouluissa. Tämän jälkeen yli 80 % kaikista USA:n koulujen lapsista tulisi saamaan ADHD diagnoosin ja heille aloitettaisiin ns. pakkolääkitys tällä amfetamiinin johdanaisella.  Tämä on pahempaa kuin mitään mistä Stalin olisi voinut edes uneksia, sanoo Baughman". 

Ihmisten on herättävä! 

Tohtori Baughman on julkaissut uuden kirjan, The ADHD Fraud: Kuinka psykiatria tekee potilaita normaaleista lapsista, Hänellä on myös kotisivu: www.ADHDfraud.org  

Lähteet: Sven-Olof Jakobsson - Mielen Vaarat (2015) s. 87-89 ISBN-978-952-93-4545-8