maanantai 9. helmikuuta 2015

SUPO alkaa tutkimaan valtionjohdon maanpetoksia



Suomen Suojelupoliisi (SUPO) on saanut lukuisia tutkintapyyntöjä Naton ja Suomen välisestä isäntämaasopimuksesta. Koska sen valmisteluissa ohitettiin kokonaan Suomen lait.

Tutkintapyynnöissä on pyydetty selvittämään, onko valmisteluissa noudatettu perustuslakia ja Suomen voimassa olevia kansainvälisiä sopimuksia, kuten esim. Pariisin rauhansopimusta. Asiasta käytössä olevan dokumentaation perusteella laki- ja sopimusrikkomukset ovat ilmeisiä.

Näiden lainkohtien noudattamatta jättämisen rikosnimike on valtiopetos.

Valtiopetos on rikos, joka loukkaa valtion alueellista koskemattomuutta tai oikeudellista järjestystä. Olennainen ero maanpetokseen on se, että valtiopetoksessa rikos tehdään yhteiskuntajärjestystä vastaan toimimatta vieraan valtion hyväksi.

Törkeästä valtiopetoksesta tuomitaan vähintään neljäksi vuodeksi vankeuteen tai elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Valtiopetos on törkeä, jos

  1. rikoksentekijänä on Tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen taikka muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö,
  2. rikoksen tekemiseen käytetään aseistettua joukkoa,
  3. rikos tehdään ihmisiä surmaamalla tai
  4. rikos on poikkeuksellisten olojen vuoksi erityisen vaarallinen
 
Suomea ollaan nyt viemässä valtionpetoksella sotilasliitto Natoon ja jos SUPO ei tässä näe mitään rikosta tapahtuneen, niin meillä on tässä maassa myös korruptoitunut Suojelupoliisi.  

KRP:n touhuista on saanut jo lehdissä Aarnio -jupakan toimesta lukea, että sinnekin on tämä valtiollinen korruptio tarttunut komeasti.


Naton rajat sen kuin laajenevat ja tykin piiput pistetään seuraavaksi kohti Venäjää. Ne rikolliset pitäisi viedä Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen tuomittavaksi, jotka ovat myyneet Suomelle kuuluvan itsemääräämisoikeuden näiden Naton kulissien takana piileskelevien natsien haltuun. Sillä tämä sotilasliitto Nato on näiden samojen natsien suunnittelema, jotka myös suunnittelivat nykyisen Euroopan unionin alulle jo 40-luvun puolessa välissä Nürnbergin oikeudenkäyntien jälkimainingeissa.

Lähde: http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/186628-suojelupoliisi-tutkimaan-valtiojohdon-toimia