http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kiduttaako Pasilan poliisi Ilja Janitskinia säteilyaseilla ?


Ilja Janitskinin terveydentila heikkeni heti Suomeen tulon jälkeen ja on pahentunut vain entisestään kun hänet teljettiin tuonne Pasilan poliisitalon selliin.


Hän mm. altistui tietojen mukaan voimakkaalle tinnitukselle ettei kuullut enää kuulusteluissa juuri mitään koska hänen korvat soivat koko ajan.

Tällaista jälkeä pystytään saamaan aikaan mm. säteilyaseilla (directed-energy weapon).Mikroaalto taajuuksilla toimivat energia-aseet aiheuttavat pysyviä terveyshaittoja niiden kohteille ja tällaisen kohteeksi joutuivat mm. Yhdysvaltain Kuuban suurlähetystön työntekijöitä Havanassa viime vuonna.

Mikroaaltouuni on ollut salaisena poliisin kidutuskeinona jo vuosia

Ilja Janitskin nopeasti heikentynyt terveydentila selittyy myös näiden syöpälääkityksen kieltämisen lisäksi tällaisella energia-aseille tehdyllä kidutuksella. 

Sillä pelkästään suomalaisissa putkatuksissakin käytetty yleisin salainen kidutuskeino on jo Saksan armeijassakin opetettu keino miten mikroaaltouunista saa kidutuskeinon laittamalla se päälle ovi auki seinää vasten. Koska silloin mikroaaltouuni tuottaa seinän taakse peräti 2,45 GHz taajuuden sähkömagnettista säteilyä joka tuntuu iholla mm. äärimmäisen kivuliaana pistelynä.


Mutta nämä säteilyaseet (directed-energy weapon) ovat kuitenkin jo armeijan vehkeitä, eikä niitä todennäköisesti Pasilan poliiseille anneta käyttöön kuin vain poikkeusluvalla.

Natolla näitä säteilyaseita on viime vuosina käytetty myös monien toisinajattelijoiden asuntojen säteilytykseen, jolla tosiaan voidaan ylirasittaa uhri lopulta siihen pisteeseen ettei tämä pysty nukkumaan useaan vuorokauteen. Jolloin tuossa tilassa on sitten tiedustelupalvelun helppo hyökätä uhrin kimppuun mm. ajamalla autolla hänen ylitseen. Allekirjoittaneella on tästä omia kokemuksia keväältä 2012.Kansainvälisestikin tunnettuna kirjailijana ja luennoistijana pitkän uran tehnyt lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde mm. murhattiin näillä säteilyaseilla, koska hänen Norjassa sijaitsevaa asuntoaan säteilytettiin useita viikkoja ennen hänen kuolemaansa.

Hän ehti lopulta siirtää kirjat Suomeen ja kuoli lopulta Vaasan sairaalassa. Tätä ennen hänelle ehdittiin jo tehdä mm. vakava hoitovirhe.  

Ilja Janitskinia aiotaan pitää Pasilan poliisitalon putkassa 12.5 asti

Ilja Janitskinia on nyt suunniteltu pidettävän Pasilan poliisitalon putkassa 12.5 asti, jonka jälkeen hänet siirrettäisiin seuraavaksi Vantaan tutkintavankilaan. Tuohon samaan paikkaan jonne myös ex huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio siirrettiin ahtaaseen selliin suorittamaan 2 vuoden tutkintavankeuttaan.

Valemedian mukaan syyttäjällä on nyt aikaa 31.5.2018 asti nostaa syytteet Janitskinin tapauksessa. Mutta mitä todennäköisimmin nämä Janitskinia kiduttavat rikolliset keksivät tuolloinkin jonkun syyn lykätä käsittelyä.

Ilja ei ole vieläkään saanut yhtään syytettä ja häntä on jo ehditty tänä aikana ensin vangita 2016 syksyllä Helsingin käräjäoikeudessa poissaolevana, otettu kiinni Barelonasta yli 30 poliisin voimin samana syksynä sekä kuljetettu sen jälkeen voimakkaasti pakkolääkittynä pikaoikeuden eteen Madridiin, vapautettu tuon vapaudenriiston jälkeen, otettu jälleen kiinni mutta seuraavaksi Andorrassa ja toimitettu Andorran keskusvankilaan, vapautettu kotiarestiin, vangittu uudelleen Andorran kotiarestin jälkeen koska syyttäjä sai lopulta Andorran oikeuslaitoksen taipumaan luovutukseen vaikka luovutettava on vakavasti syöpäsairas.Nyt nämä Suomen viranomaiset sekä muut Janitskinin vihaajat oikein nauttivat avoimesti mm. Twitterissä sekä Facebookissa kun tämä heidän vihamiehensä on poliisiputkassa kidutettavana.

YLE:n tuore ja vastavalittu päätoimittaja Merja Ylä-Anttila on myös avoimesti tunnustautunut MV-lehden sekä muiden vaihtoehtomedioiden vihaajaksi. Lisäksi hän on myös tunnettu russofobi jota edellytetään kaikilta YLE:n palkkalistoilla olevilta.

Onhan vielä syy siihen, että miksi nämä Ilja Janitskinin vihamiehet vihaavat Janitskinia joutuisi vielä siitä, että Iljalla nyt vain sattuu olemaan hänen Venäläisen isänsä sukunimi. 

Russofobi kun on aina russofobi ja heidän vain tarvitsee kuulla, että jollain Suomalaissyntyisellä on Venäläinen sukunimi, niin tämä jo riittää siihen että he alkavat vihaamaan heitä ja kohtelemaan b-luokan kansalaisina.

Suomen valemedialla (YLE, HS, IL, IS) on myös pitkä historia russofobian lietsomisesta joka on ollut osa tätä mädännäistä Venäjä suhteet jäädyttävää poliittista linjaa.Aikooko poliisit tappaa Ilja Janitskinin poliisiputkaan ? 

Jos nyt tätä viimeistä käännettä on seurannut tässä Janitskinin poliittisessa vainossa ja kidutuksessa niin näyttää varsin selvältä, että nämä Janitskinin kiduttajat ja vainoajat aikovat nyt tappaa hänet tuonne poliisivankilaan näillä laittomilla kidutuskeinoilla joihin kuuluu myös nämä armeijan käyttämät säteilyaseet (Directed-Energy Weapon/DEW).

Jos jotain syöpäsairasta henkilöä kidutetaan tällaisilla säteilyaseilla, niin niillä saadaan helposti myös aktivoitumaan syöpäsolut uudelleen.

Energia-aseita on monia mm. pulssienergia-aseilla ammutaan infrapunapulssi, joka synnyttää laajenevaa plasmaa osuessaan kohteeseen. Tästä syntyvä ääni ja sokki- ja sähkömagneettiset aallot tuottavat uhrille kipua ja lamauttavat hänet. 

Suomen korruptoitunut poliisihallitus estää kaikki Janitskinin kohtelusta tehdyt poliisitutkinnat ja kantelut

Tästä vielä että onko Suomen poliisihallitus korruptoitunut kertoo se, että nämä kaikki juuri äsken tehdyt poliisikantelut mm. Janitskinin tutkinnanjohtaja Harri Saaristolasta tullaan kaikki perumaan ja yhtään esitutkintaa ei aloiteta kertoo siitä kuinka äärimmäisen korruptoitunut tämä Suomen poliisihallitus on.

Sillä toisinajattelijat eivät tässä maassa saa poliisilta minkäänlaista oikeutta ja jopa murhan yrityskin jätetään esitutkinnan ulkopuolelle. Tästäkin on omia kokemuksia kun jenkkihummerilla yritettiin ajaa yli keskellä päivää Riihimäellä 2012 ja tästä kun teit poliisille rikosilmoituksen, niin poliisin mukaan tuossa ei ollut mitään rikokseen viittaavaa joten esitutkintaa ei toimiteta.

Myös tämä vuotta aiemmin Viking XPRS aluksella tapahtunut myrkytys oli henkirikoksen yritys josta seurasi vaarallinen sekava tila. Tämäkään ei johtanut mihinkään tutkintaan poliisin toimesta, koska rikosilmoituksen tekijä oli jo tuolloin valtion vainoama toisinajattelija. 

Suomessa toisinajattelijoiden oikeusturva on siis puhdas nolla joka todistaa sen, ettei yksikään poliittisesti vainottu toisinajattelija saa näitä samoja kansalaisoikeuksia joita muut suomalaiset ovat oikeutettuja saamaan.

Syy tähän ei suinkaan ole se, että nämä kaikki suomalaiset poliittisesti vainotut toisinajattelijat olisivat kaikki nauttineet muutakin kuin kansalaisluottamusta. Vaan tämän laajan poliittisen vainon takana on tuo rikollisten pankkisukujen klaani, joka yrittää tehdä tällä hetkellä EU:sta fasistista diktatuuria. Jolloin nämä psykopaatit eivät salli yhdenkään EU-maan kansalaisen lähtevän tälle kapinoitsijan tielle. 

Siksi Europol alkoi pitämään jo vuonna 2010 salaista listaa EU-maiden toisinajattelijoista.

Saksan armeijasta johdetaan myös salaisia operaatioita joiden laajuus ulottuu aina Suomeen. 

Operaatiot tehdään Naton kanssa yhteistyössä ja nämä yksiköt kuuluvat Naton maanalaisiin Stay Behind verkostoihin. 

Näihin salaisiin operaatioihin kuuluvat mm. toisinajattelijoiden myrkyttämiset, jotka ovat aina huolella tehtyjä operaatioita joiden toteuttajat ovat mm. Saksan sekä muiden EU-maiden armeijan upseereita.

Mutta se kaikista brutaaleihin asia tässä on se, että jokainen murhayritys joka kohdistetaan jonkun EU-maan kansalaiseen rahoitetaan tuon kyseisen maan sisäministeriöstä. Joten jo pelkästään tähänkin Ilja Janitskinin vainoon ollaan todennäköisesti poltettu Suomen sisäministeriön varoja jo yli miljoona euroa.

Iljahan yritettiin tappaa tuolla Andorrassa kun hän kertoi siitä kuinka hän vessaan mennessään huomasi että hän vuoti yli viisi litraa verta alleen. 

Mutta Iljalla on myös ollut varsin kovat suojaukset ylemmältä taholta joka aina suivaannuttaa nämä vainonajat jokaikinen kerta kun heidän poliittiset salamurhayrityksensä epäonnistuivat.

Vielä tässä Janitskinin poliittisessa kidutusvainossa ihmetyttää se, että vaikka hän ei enää ole MV-lehden päätoimittaja niin enää nämä rikolliset kiduttajat eivät onnistu lakkauttamaan MV-lehteä painostamalla. 

Mutta nyt he todennäköisesti yrittävät kidutuksen keinoilla pumpata Iljaa kertomaan kaikki nuo muut MV-lehdessä työskennelleet muut toimittajat. Jotta tämä Helsingin poliisilaitos voisi sitten seuraavaksi alkaa kiduttamaan ja kopittamaan näitä muita MV-lehden entisiä ja nykyisiä toimittajia.

Koko tämä äärimmäisen DDR:stä, Natsi-Saksasta, Pohjois-Koreasta, Kiinan tasavallasta, Neuvostoliitostakin tunnettu poliittinen vaino on edennyt tässä Janitskin casessa jo niin hulluille lukemille, että luulisi jo monen näkemän että tämän koko kidutus shown tahtipuikkoa heilutetaan eräästä pienestä lähi-idän nilkkivaltiosta asti.

Mutta onko Mossad ollut Iljan perässä jo aiemmin... Sitä emme tiedä. 

Mutta tällä hetkellä Iljan terveydentilaan kohdistuva uhka on hyvin suuri ja hän ei saa apua melkein mistään muualta kuin tältä suurelta tukijoukoltaan.